Adidas Runbase gør løb convenient i Tokyo

Adidas Runbase gør løb convenient i Tokyo

Japanerne er vilde med at løbe, sporten boomer i landet og særligt i Tokyo, som er hjemsted for Tokyo Marathon. Som en reaktion på efterspørgslen har Adidas netop åbnet en helt ny konceptbutik i Tokyo med navnet Adidas Runbase, og her er der virkelig interaktion mellem kunde og brand.

Adidas Runbase fungerer i ordets bogstaveligste forstand som en base, hvor storbyens løbere kan droppe ind før arbejde, leje et af de 248 aflåselige skabe, låne nyt high tech-løbeudstyr fra Adidas som sko og tøj, klæde om og derpå løbe sig en tur i Tokyos gader og parker. Konceptet har selvfølgelig også 16 brusekabiner, som kan benyttes efter løbeturen.

brusere-blog

Ekspertpersonale står klar med råd og vejledning i forhold til det rette udstyr, og konceptbutikken har beliggenhed nær det mest populære sted at jogge i Tokyo. Åbningstiderne fra kl. 07 om morgenen til 22 om aftenen betyder, at byens mange kontorarbejdere har mulighed for at bruge faciliteterne både inden og efter arbejde.

Convenience og hjælpsomhed
Adidas’ ide er genial. Brandet gør sig relevant for folk, når det passer ind i deres daglige planlægning og befinder sig lige præcis der, hvor de også er. Mange af os har oplevet, at vi egentlig gerne vil løbe, men det kan være svært at få aktiviteten til at passe ind i en travl hverdag – man skal slæbe udstyr med sig, tidspunktet skal være det rigtige, og der skal også være badefaciliteter. Adidas gør det simpelthen convenient for folk at få den daglige eller ugentlige løbeoplevelse, og det hjælper løberne til at kunne dyrke deres sport.

lockers-blog

Der ligger også en stor service, og ikke mindst et potentielt krydssalg, i at give folk mulighed for at prøve forskellige kombinationer af udstyr i praksis, før de køber det. Der er en stor sandsynlighed for, at man prøver mere og andre typer udstyr, end man ellers ville have gjort, og hvis noget fungerer godt for dig, er der ikke så langt til et køb.

Man kunne sagtens forestille sig en Adidas Runbase i andre storbyer med traditionsrige maratonløb som Berlin, London og New York.

Hvis du lige kommer forbi Tokyo, ligger Adidas Runbase her: Hirakawacho Mori Tower 1F, 2-16-1 Hirakawacho, Chiyoda, Tokyo.

(Fotos: Adidas)


Kategorier:
, , , , ,