Sponsoreret indhold: tamigo

Fasthold medarbejderne med bedre vagtplanlægning

I samarbejde med tamigo giver vi dig her indsigt og inspiration til at at fastholde medarbejderne med et smart, enkelt og let anvendeligt vagtplanlægningssystem, der gør det nemt at planlægge arbejdstider og giver et godt overblik over et ellers ofte kompleks og krævende vagtplanlægning.

En af nøglerne til at løse dagligvarebranchens udfordringer med fastholdelse og tiltrækning af dygtige og engagerede medarbejdere er vagtplanlægning. Det er i hvert fald en af konklusionerne i en undersøgelse fra det britiske jobportal Breakroom, der blandt andet rater medarbejdertilfredsheden hos en stribe dagligvareaktører i UK. Den peger på, at et klart og tydeligt arbejdsskema, der er nemt at tilgå og giver overblik til at planlægge sine vagter og fleksibilitet til at planlægge sit liv, er et af de helt centrale elementer for den gode arbejdsplads i dagligvarebranchen. Men hvordan opnår man det i en virkelighed, hvor vagter flyttes, folk bliver syge og medarbejderne bytter vagter internt? Løsningen kunne meget vel være WFM systemet fra tamigo. Det er et stykke software, der gør det nemt at planlægge arbejdstider og ikke mindst giver både medarbejdere og managere klart og fuldt overblik over, hvem der arbejder hvornår.

Konkret kan tamigos system tilgås via desktop, iPad eller en app på telefonen, og det giver et opdateret realtidsbillede af vagtskemaer, så alle altid kan se, hvem, der arbejder hvornår. Smart, enkelt og yderst anvendeligt.

Medarbejdere og managers har naturligvis forskellige muligheder i tamigos system. Medarbejdere kan se deres vagter, og ledige vagter. De kan se deres fravær, kommende helligdage og de kan anmode om at bytte vagter. Alt sammen via ganske få tryk i en app.

Managers kan planlægge vagter ud fra en hel stribe parametre som fx medarbejdernes kvalifikationer og erfaringer. De kan godkende vagtbytter, holde øje med KPIer og alt muligt andet.

Vil du lære mere om, hvordan du fastholder dine medarbejdere så tilmeld dig tamigos gratis webinar her.

Ønsker du at indgå et partnerskab med os?

Læs mere om mulighederne for et partnerskab og kontakt os, hvis ud ønsker en uforpligtende snak om, hvad vores partnerskaber kan gøre for dig.