Dagligvareleverandør

Som leverandør til detailhandlen ved du, at vejen til vækst går gennem et indgående kendskab til og forståelse af markedet, konkurrenterne og dine kunder – kort sagt gennem viden.

Du sikrer dig den bedste up-to-date detailviden med et medlemskab af Retail Institute Scandinavia.

Retail Institute Scandinavia tilbyder et unikt medlemskab for dig, der er dagligvareleverandør. Udover vores faste medlemsydelser, der sikrer, at hele din organisation har adgang til aktuel, relevant, inspirerende viden og sparring, får du som dagligvareleverandør adgang til unikke indsigter og viden, der er specielt tilpasset dig.

Forbrugeranalyse

Viden er guld. Vi har mange års erfaring med at løse alle typer af leverandørorienterede udfordringer og besidder kompetencer inden for strategi, koncept og udvikling. Vi skræddersyer analyser med udgangspunkt i din virksomhedes behov og altid i tæt samarbejde med dig.

Bøger

Vi udvikler og udgiver et væld af bøger flere gange om året med fokus på forbrugernes adfærd, retailtrends og innovation samt analyser og rapporter om branchen opdateret med nye tal til aktører i detailhandlen og andre med interesse heri.

Distriktsoptimering

Gennem mange år har vi hjulpet leverandører med at optimere salgsdistrikterne.

Få en uvildig vurdering af, hvordan jeres sælgere bør køre for at få det optimale ud af styrken. Vi laver distrikterne i et tæt samarbejde med dig.

Med et dagligvarehandelsdiagram får du et hurtigt og visuelt overblik over dagligvaremarkedet i Danmark.
Et abonnement på Stockmann Online sikrer dig, at din butiksdatabase altid er opdateret.

FÅ INDSIGT I ØJENHØJDE OG BLIV INSPIRERET TIL HANDLING MED ET FOREDRAG

Vil du blive klogere på bl.a. Generation Y, dagligvareforbrugeren og globale retailtrends? Så book et foredrag og bliv inspireret af vores erfarne foredragsholder Dorte Wimmer, der med sin ekspertviden om forbrugerne, detail- og dagligvarehandlen giver dig og din virksomhed unik indsigt på områderne.