Future Foodservice 2020

future foodservice

Bliv klar til fremtiden på årets foodservice-konference

Brænder du for foodservice? Gå ikke glip af en dag fyldt med viden, indsigter og inspiration

Oplev indlæg fra førende danske og udenlandske foodservice-innovatører, lær af deres erfaringer og få gode råd med hjem om, hvordan du skaber succes i et stærkt voksende foodservice-marked.

Du vil blive rustet til fremtiden med overblik over tidens megatrends og det vi kommer til at spise nu og i fremtiden. Du vil få helt nye resultater fra Retail Institute Scandinavias store foodservice-undersøgelse. Konferencen ruster dig til en fremtid præget af øget digitalisering, bæredygtighed, mindre madspild, kødfrie-dage og meget mere.

Konferencen er for alle professionelle aktører, som er nysgerrige på fremtiden indenfor foodservice – hvad enten man er fødevareleverandør, grossist, kommune, kantine, hospital, restaurant, bureau eller supermarkedskæde.

Future Foodservice 2020 giver dig:

indblik i, hvordan du skaber succes i et stærkt voksende foodservice-marked

styr på tidens megatrends, og det vi kommer til at spise nu og i fremtiden

dugfriske resultater fra ny stor foodservice-undersøgelse

inspirerende indlæg fra førende fødevareinnovatører

rapporten 'Foodservice 2020' med hjem.

Tid og sted

Torsdag d. 28/5 2020, 8.30-15.30

Center for Ledelse v/Østerport st., København

Tilmeld dig her

Du tilmelder dig på knappen nedenfor. Husk blot at angive CVR nr., evt. PO-nummer, navn, mail og titel på alle deltagere.

Ved tilmeldingen giver du samtykke til, at vi kan dele deltagerlisterne samt tage fotos til konferencen.

Pris / Early Bird
Medlemmer af Retail Institute Scandinavia:
2.995 / 2 for 1

Øvrige: 3.795 / 3.295

Bemærk, at priserne er eks. moms og Early Bird-rabatten udløber d. 20 marts.

Afbudsregler
Afbud modtaget senest 14 dage før konferencedagen giver refusion på 60 pct. af konferencegebyret Afbud mellem 13 og 8 dage før giver refusion på 40 pct. af indbetalt konferencegebyr Afbud senere end 7 dage før giver ikke refundering, men pladsen kan altid benyttes af en anden person.

Oplev indlæg fra:

Mikkeller
Jacob Gram Alsing, COO

Gorms Pizza
Gorm Wisweh, medejer og stjernekok

Globus Delicatessa
Richard Kägi, international foodscout

Too Good To Go
Heidi Boye, Landechef

Naturli’ Foods
Henrik Lund, CEO

Dagrofa Foodservice
Peter Bruun, CEO

Retail Institute Scandinavia
Laura Simone Andersen, Trend Specialist

Retail Institute Scandinavia
Henning Bahr, adm. direktør

Tilmeld dig inden d. 20. marts og få Early Bird-rabat

Reserver dagen, d. 28 maj, og glæd dig til en inspirerende konference fyldt med indsigter og erfaringer inden for nutidens og fremtidens foodservice-marked.

Tilmeld dig via knappen nedenfor, husk blot at angive CVR nr., evt. PO-nummer, navn, mail og titel på alle deltagere.