Retail’s BIG Show

NRF RETAIL’S BIG SHOW & GUIDET RETAILTUR TIL NEW YORK 2020

Oplev detailhandlens mest innovative koncepter på en guidet tur i New York, og få viden og inspiration ved den årlige konference NRF Retail’s Big Show

NRF & Retailtur 11.500 kr.

 

11.-14. januar 2020
Retail Institute Scandinavia inviterer igen i år på en inspirationsrig tur til New York, hvor vi både skal opleve det nyeste inden for retail på en guidet tur i New Yorks gader samt blive klogere til årets vigtigste retailbegivenhed, NRF Retail’s Big Show.

Det får du:

Lørdag d. 11. januar inviterer vi på en guidet tur til New Yorks mest innovative retail. Her er der rig mulighed for at få inspiration med hjem, når vi besøger byens bedste og mest innovative butikskoncepter.

Lørdag aften byder vi på middag i selskab med turens øvrige deltagere.

12. – 14. januar løber verdens største retailevent af stablen: NRF Retail’s Big Show. Her kan du høre indlæg fra verdens førende retailere, der giver deres bud på fremtidens retail, kundernes shoppepræferencer, inspirerende shoppeoplevelser, samt hvilke udfordringer de står overfor – og hvordan de håndterer dem. Få indblik i globale trends og tendenser og best practise-cases fra hele verden.

Oplev det store EXPO-område, hvor over 500 førende leverandører til retailbranchen er samlet, og bliv opdateret på alt det nyeste inden for retail. Mulighederne er uendelige på denne retail-legeplads, der byder på både virtual reality, indretning, digital interaktion, butiksrobotter, 3D-print og meget mere.

OBS! Der er yderst begrænset antal pladser i år, så meld dig til allerede i dag. Retailere og medlemmer af Retail Institute Scandinavia har første prioritet.

*Prisen er ex. moms. Flybillet, hotel og øvrig forplejning, udover middagen, er ikke inkluderet i prisen.

Samarbejdspartner:

Kontakt:

Hør mere om turen og tilmeld dig allerede nu hos
director Dorte Wimmer / +45 4032 9810

Du kan også se mere på: nrfbigshow.nrf.com

Pris:

Medlem af Retail Institute Scandinavia: 11.500 kr.*
Ikke medlem: 14.000 kr.*

Retailtur og middag d. 11. januar
uden adgang til NRF:
Medlem: 4.000 kr.
Ikke medlem: 5.000 kr.

Begrænset antal billetter!

Samarbejdspartner:

Stibo og OKI