Få en forsmag på vores eksklusive trendrapporter, publikationer, magasiner og andre medlemsfordele

Tilmeld dig vores nyhedsmails nedenfor og hold dig opdateret på det seneste i detailhandlen og indenfor kundeadfærd.

Ved tilmelding får du adgang til at downloade et udpluk af vores eksklusive rapporter. Du kan altid afmelde dig nyhedsmails igen.

Er du medlem? Så kan du hente rapporterne gratis i Vidensbanken her.

Whitepaper: Top trends i bolig & livsstil

Kender du bolig- og livsstilskunden? Bliv opdateret på de seneste trends og tendenser i bolig- og livsstilsbranchen. Bliv bl.a. klogere på, hvordan naturen spiller en større og større rolle i forbrugernes hjem, og læs om tendenser som “DIY madness”, “Local love”, “The race for space” og meget andet!

Whitepaper: Retail Reborn

Forbrugernes krav og forvetninger til kundeoplevelsen har ændret sig markant i lyset af corona. Retail skal genfødes! I dette whitepaper får du styr på den ændrede kundeadfærd, nye trends og tendenser og ikke mindst værktøjerne til, hvordan du bedst imødekommer kunderne på tværs af online og fysiske butikker.

Whitepaper: Top trends i byggemarkedsbranchen 2021

Få viden om de største trends og tendenser, der dominerer byggemarkedsbranchen i 2021. Whitepaperet giver dig nøgletal og indsigter fra Retail Institutes forbrugerundersøgelser og inspiration fra best practice cases på tværs af den internationale scene indenfor DIY. Du får desuden praktiske råd med på vejen til, hvordan din virksomhed imødekommer tendenserne og forbrugernes krav til branchen.

Whitepaper: Top trends i modebranchen 2021

Er du opdateret på de nyeste trends og tendenser indenfor modebranchen? Og kender du forbrugernes krav til branchens aktører? Få viden om de største trends og tendenser, der dominerer modebranchen i 2021. Whitepaperet giver dig nøgletal og indsigter fra Retail Institutes forbrugerundersøgelser, inspiration fra best practice cases på tværs af den internationale modescene og praktiske råd til, hvordan din virksomhed imødekommer tendenserne og forbrugernes krav til branchen.

Global rapport om bæredygtighed: Sustainable brands & retail

Vidste du, at 44% af de globale forbrugere har valgt at købe fra en virksomhed med en bæredygtighedsindsats fremfor hos en konkurrent, der ikke er kendt for bæredygtighed? Rapporten er lavet i samarbejde med vores internationale netværk af retaileksperter, Ebeltoft Group, og den giver dig viden om forbrugerne samt konkrete værktøjer til, hvordan du kommer i gang med din bæredygtige omstilling.

Whitepaper: Top trends i beauty & personlig pleje

Er du opdateret på de nyeste trends og tendenser på markedet indenfor skønhed og personlig pleje? Whitepaperet giver dig dybdegående indsigter og et fuldt overblik over skønhedsbranchen samt helt konkrete værktøjer til at imødekomme forbrugernes krav og forventninger til branchens aktører.

Medlemsmagasinet Retail+

Kom i dybden med forbrugeradfærd og trends. I Danmarks førende retailmagasin, Retail+, får i konkret input til handling. I er opdateret på trends, forbrugeradfærd, de nyeste analyser og bliver inspireret af nøje udvalgte best practice-cases fra Danmark og udlandet.

Whitepaper: Future Customer Experience

Vidste du, at 80% vil holde op med at handle et sted, hvis de har en dårlig oplevelse? I Future Customer Experience-whitepaperet bliver du klogere på 8 vigtige områder for kundeoplevelsen samt opportunity gappet i 13 forskellige detailbrancher.

Medlems-nyhedsbrev: Retail Watch

Bliv dagligt opdateret på udviklingen i kundeadfærd og i detailhandlen. Medlemmer modtager hver dag det eksklusive nyhedsbrev Retail Watch med de bedste og mest relevante retail- og forbrugernyheder fra ind- og udland. Det holder hele organisationen opdateret på forbruger- og markedsudviklingen i det daglige.

Bog: Global Retail Trends & Innovations

Få inspiration fra innovative retailkoncepter fra hele verden. I vores årlige digitale bog, Global Retail Trends & Innovations, får du de mest innovative retailkoncepter fra hele verden. Få inspiration til, hvordan I skal innovere butikskonceptet. Bogen er udviklet i samarbejde med vores globale netværk af retaileksperter Ebeltoft Group på tværs af mere end 20 lande.