Female Factor netværket er et unikt tilbud til kvindelige topchefer på C-level

Efter flere opfordringer har vi startet netværket, der skal skabe et frirum, hvor medlemmerne i trygge rammer kan være åbne og sårbare og pakke performancegenet væk for en stund. Fokus er på at vejlede, sparre og inspirere uden fordomme og præstation med kvinder på samme niveau.

Hvad er indholdet?

Der er 6 årlige netværksmøder af en varighed på 3 timer. De har hvert et overordnet tema og vil have relevant indhold fra start til slut. Der vil være en ekstern (eller intern) ekspert/indlægsholder, der giver ny og brugbar viden efterfulgt af en modereret diskussion og vidensdeling i netværket.

Målet er, at deltagerne går fra hvert møde med ny viden samt åbent og ærligt har fået input, inspiration og ikke mindst andres syn på et relevant tema.

Udover dette er der en netværksmiddag samt et netværksdøgn.

Hvem er netværket for?

Medlemmer af gruppen er udelukkende kvinder på C-level med kommercielt ansvar. Det er vigtigt, at medlemmerne har stærke holdninger og meninger og tør dele åbent og ærligt – og vigtigst af alt vil sætte ord på både det, der fungerer, og det, der ikke fungerer.

Medlemskabet er ’by invitation only’, og nye potentielle medlemmer bliver håndplukket ud fra profil og ikke mindst personlighed. Mener du, vi har overset en sej kommerciel profil – måske dig? – så send et par ord og CV til ah@retailinstitute.dk.

Investeringen

Investeringen i et årligt medlemskab er 19.995 kr. ex moms. Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Derudover arrangeres for en merpris en årlig medlemstur til en europæisk storby, hvor der er fokus på faglighed, oplevelser samt styrkelse af netværket.

Temaer for møder i 2021/22:

Ligestilling – fokus på kultur og normer fremfor tal og statistikker

Mange virksomheder tror, de har fokus på ligestilling. Men har virksomhederne egentlig en reel forståelse for, hvad ligestilling handler om, eller går det mere på at kunne rapportere de rigtige tal i årsberetningen?

Feminine egenskaber er afgørende for fremtidig overlevelse

Lær, hvordan du skaber balance mellem de maskuline og feminine energier i dig selv, familien og erhvervslivet – og hvorfor det er tvingende nødvendigt.

Identificerer din stilling dig som individ?

Hvad gør man, når det, man har bygget hele sin identitet op på, pludselig forsvinder?

Sådan træder du ind i bestyrelsesverdenen

Mød Sanna Suvanto-Harsaae, der har mange års erfaring indenfor bestyrelsesverdenen. Hun deler ud af do’s and don’ts, som er yderst relevante og interessante, hvis du ønsker at starte en karriere som bestyrelseskvinde.

Er stress tabu blandt kvindelige topledere?

Ledere beskriver ofte sig selv som nogen, der bør kunne klare mere end gennemsnittet. Netop derfor opdages stress ofte for sent blandt mange ledere. Lær at forebygge stress hos dig selv og dine ansatte.

Work-life balance – hvad er din vision med dit privatliv?

Ligesom det gælder for din virksomhed, sådan gælder det også for dit privatliv – det, der bliver investeret i, bliver gjort. Hvornår har du sidst overvejet, hvad din vision med DIT liv er? Hvordan skal du allokere dine begrænsede ressourcer for at komme derhen?

For mig helt personligt vil jeg gerne lidt ud af normerne omkring netværk og ind til kernen og også sårbarheden, der hvor vi tør slippe kontrollen og ikke skal performe overfor hinanden men støtte, vejlede og sparre uden fordomme og præstation. Der er så meget ”korrekthed” omkring os, den vil jeg gerne gøre op med.

- Anonymt medlem

Har du spørgsmål?

Vil du være en del af netværket?

Send CV samt et par ord om dig selv via knappen til højre