Fiat gør det sjovt og attraktivt at være grøn forbruger

Fiat gør det sjovt og attraktivt at være grøn forbruger

fiatI mange år har det været mere fornuftigt end sjovt at være grøn forbruger, men det laver Fiat om på. Det gør de gennem Fiat eco:Drive.

Fiat eco:Drive er en teknologisk løsning, der registrerer bilisters acceleration, nedbremsninger, gearskifter og gennemsnitshastighed, og samler alle informationerne på et USB-stik, der sidder i bilen under kørsel.

Når bilturen er slut, tager man USB-stikket med sig, sætter det ind i sin computer og så analyserer systemet ellers, hvordan man har kørt samt kommer med forslag til, hvordan man kan køre for at køre mere benzinøkonomisk og miljøvenligt.

Men kan oploade sin kørselshistorik til Fiat eco:Drives hjemmeside, og sammenligne sin egen kørsel med andre bilisters og i samme omgang hente god råd fra dem.

Fiat eco:Drive gør det ikke bare samvittighedsforbedrende at være grøn forbruger, systemet gør det også sjovt. I en tid hvor data visualization og uforpligtende konkurrencer vinder frem, er Fiat eco:Drive et godt eksempel på, hvordan man knytter forbrugerne til sig ved at give dem en god oplevelse.


Kategorier:
,