Højt til loftet i Spaniens smukkeste apotek

Højt til loftet i Spaniens smukkeste apotek

drug-facade

Før ombygningen var Conde Lumiares i Alicante i Spanien et lavloftet og nedslidt apotek, hvor der ikke var mange kunder i butikken. I dag er situationen en anden. Efter en særdeles gennemgribende renovering er butikken blevet et tilløbsstykke, og det forstår man godt, når man ser den smukke butik.

Det gamle loft, der ikke var meget mere end to meter højt, er blevet revet ned, og i dag er der fem meter til loftet. I gamle dage var butikken mørk og trang, nu er den lys og luftig, hvilket også betyder, at forbipasserende kan se meget mere af butikken gennem vinduet.

Det fem meter høje loft var dog for meget for arkitekterne bag butikken, Mobil M, der frygtede, at loftet ville få kunderne til at føle sig ubeskyttede. Derfor opsatte man 256 lange cylindere, der som stalaktitter falder ned fra loftet.

Ingenting ved butikken måtte være traditionelt. Derfor skulle logoet også laves om. Conde Lumiares ønskede ikke at benytte sig af det traditionelle kors, der normalt pryder apoteker i Spanien. Derfor brød Mobil M det korset op og rundede formerne. Resultatet blev en mere organisk version af det traditionelle kors.

Resultaterne af renoveringen har været til at føle på. Der er flere besøgende i butikken, flere besøgende bliver kunder og flere kunder kommer igen.

Conde Lumiares vil ikke ud med de eksakte tal, men casen beviser, at gode ideer og differentiering er godt købmandskab.

drug2

drug3

C:Documents and SettingsestudioEscritorioplanta-Cervera_Alic

drug1


Kategorier:
, , , , , ,