Her er verdens dyreste herretøjsbutik

Her er verdens dyreste herretøjsbutik

Verdens dyreste herretøjsbutik, Bijan, ligger naturligvis på Rodeo Drive i Beverly Hills. Men døren til butikken er låst. Man kan nemlig kun komme indenfor, hvis man på forhånd har lavet en aftale om det – og så skal man lige have en indtægt på 1 mio. dollar om måneden efter skat for at stå på kundelisten.

Men kommer man ind i butikken, kan man f.eks. købe et håndlavet kashmir-jakkesæt til 300.000 kroner, pistoler lavet af diamanter og guld, løveskindsjakker til den nette sum af 200.000 kroner eller forskellige sengetæpper til 1 mio. kroner. I butikkens loft hænger der bl.a. en lysekrone til 13 mio. kroner, så kunderne kan se ordentligt på varerne.

Butikkens indehaver Bijan Pikzad fortæller, at der aldrig er udsalg i butikken, og han vurderer, at kun en tiendedel af verdens rigeste har råd til at handle hos ham. Han har omkring 20.000 kernekunder, og i butikken hænger billeder af Bijan Pikzad sammen med Tony Blair, Vladimir Putin og kejseren af Japan. Han udstyrede engang sultanen af Brunei med tøj til en værdi af fire mio. dollar.

Se billeder fra butikken her.

Dyr herrebutik1

 

Dyr herrebutik

 

Dyr herrebutik2

 

Dyr herrebutik3

 

konf-banner3


Kategorier:
, , , , ,