Hippe garnnøgler og strik-lektioner fra Wool and the Gang

Hippe garnnøgler og strik-lektioner fra Wool and the Gang

(Foto: mirror-nyc)

(Foto: mirror-nyc)

Garn, uld og strik – lyder det støvet? Glem alt om livstræt stramaj og tante Elnas rundpinde. Wool and the Gang er intet mindre end en hip og hypet forretning med udgangspunkt i salg af garn.

Under mottoet “Instead of simply wearing it, make it as well” appellerer Wool and the Gang til forbrugernes trang til at være medskabere, til trends om det unikke håndværk og til recessionistaernes underspillede luksus og glæde ved god kvalitet med historie.

Convenient og relevant
Wool and the Gang sælger tre ting: garnnøgler i fineste kvalitet, færdigstrikket tøj og strikke-kits, som indeholder alt, hvad der er nødvendigt, for at komme i gang med at strikke.

Wool and the Gang bliver på den måde relevant for både hardcorestrikkere, folk der absolut ikke vil strikke selv, og folk der gerne vil strikke, men aldrig har lært det. Gennem et stort udvalg af onlinevideoer og pædagogisk tegnede anvisninger lærer Wool and the Gang både begyndere og fortsættere kunsten at strikke, og på den måde gør man det convenient for forbrugeren at komme i gang med strikkeriet.

Sådan gødes jorden for, at historien om produkterne lever videre efter købet, og forbrugerne vender forhåbentlig tilbage efter mere garn og flere strikkerelaterede varer, når de har lært at strikke og fået blod på tanden.

(Foto: eosjohn)

(Foto: eosjohn)

Butik i SoHo
Wool and the Gang har solgt deres varer fra hippe butikker og stormagasiner rundt om i Europa, men er også en e-butik og en nyligt åbnet butik i SoHo, New York. Butikken er moderne og enkelt indrettet med masser af community-følelse og muligheder for at få rigeligt med vejledning om strik og garn.

(Foto: eosjohn)

(Foto: eosjohn)

Garn med livsstil
Wool and the Gang tilsætter masser af livsstil og ekstra værdi til det relativt simple produkt garnnøglen. Man iscenesætter strikprodukter og det at strikke i et moderne og hipt univers, man står klar til at lære forbrugerne et håndværk, der ellers er gået lidt i glemmebogen, og man giver folk en livsstil rundt om produktet. På Wool and the Gangs hjemmeside/e-butik blogger folkene og designerne bag forretningen om deres inspirationskilder og personlige æstetik, der præsenteres god musik til strikningen, og man kan naturligvis også møde Wool and the Gang på Twitter og Facebook. Wool and the Gang er faktisk så smarte, at brandet optræder med strik og strikkeprodukter i så tunge magasiner som Elle, Monocle, Nylon og Vogue.

Besøg Wool and the Gang næste gang du er i New York og nyd deres nye måde at sælge garn på.

Wool and The Gang
98 Thompson Street
New York, NY 10012
tel. +1 212 966 9266


Kategorier:
, ,