Hvor der er et problem, er et marked: Computerspil mod stress og mælk mod søvnbesvær

Hvor der er et problem, er et marked: Computerspil mod stress og mælk mod søvnbesvær

Arbejde, regninger, børn der skal hentes og bringes, oprydning, madlavning, en have der skal ordnes, møde i andelsforeningen, familiemiddage, et køleskab der skal rengøres, vinduespudsning osv. osv. osv. Det er ikke underligt, at mange folk oplever stress. Videnscenster for Arbejdsmiljø anslår, at ca. 12 procent af den danske befolkning føler sig meget stressede.

Hvor der er et problem, er der som regel også et marked, og det det gælder også på stress-fronten.

Slow Cow
afslapsning
Tag for eksempel canadiske Slow Cow, der er en negativ version af Red Bull, Cult og andre energidrikke. Slow Cow indeholder flere forskellige ingredienser, der virker afslappende på kroppen, f.eks. kamille, thenanin og ekstrakter fra passionsblomster – stoffer, der giver mentalt overskud og lav puls.
Den perfekte drik at indtage, når man kommer hjem efter en lang dag på jobbet.

Wii Vitality Sensor
wii
Nintendo er også gået ind på stressreduceringsmarkedet. Inden længe introducerer de Wii Vitality Sensor. Man placerer sin venstre pegefinger i en sensor, der måler brugerens puls, kropstemperatur, svedproduktion og stressparametre.
Sammen med Wii Vitality Sensor kommer et spil, der i al sin enkelhed går ud på, at man skal slappe så meget af som muligt. I spillet gennemgår man forskellige afslapningsøvelser, som man med tiden bliver dygtigere til at udføre.

Teknologien skoler brugeren i at slappe, og man bliver forsynet med teknikker, man kan bringe i anvendelse, når man trænger til at få pulsen ned. Det bedste af det hele er, at øvelserne også kan gennemføres, når man ikke har en Wii Vitality Sensor ved hånden.

Adult Milk
adult-milk
De fleste stressede personer kender til søvnbesvær, men det er der heldigvis også råd for. Den japanske producent Nakazawa Foods har sendt Adult Milk på markedet.

Adult Milk er en mælk, der produceres af særlig race køer. Køerne producerer seks gange så meget melatonin som almindelige køer, og melatoninen finder vej til køernes mælk.
Melatonin er et hormon, der virker afslappende, og som produceres i kroppen i forbindelse med søvn. Så har man problemer med at falde i søvn, kan et glas Adult Milk være løsningen.

Der er et stort marked for produkter, der giver mere overskud, bedre søvn og mindre stress. Og produkterne behøver ikke være duftlys, røgelsespinde og new age-musik.
Moderne afslapning skal være sjovt, velsmagende og nemt. Hvordan kan du hjælpe dine kunder til mere overskud?

Wii Vitality Sensor-video


Kategorier:
, , ,