Ikea er en børnehave

Ikea er en børnehave

*Jun 18 - 00:05*
Ikea kan noget med forbrugerne. Priserne opfattes som billige, inspirationen er god og udvalget kan man ikke sætte en finger på. Og så kan de passe børn.

I Ikea i New York er det ikke usædvanligt, at forældre og bedsteforældre tager i Ikea med det formål, at få børnene passet. Her har man legeland som i alle andre Ikea-varehuse, og børnene kan blive passet tre kvarter i legelandet i hverdagen og en halv time i weekenden.

Nogle forældre bruger de tre kvarters børnepasning til at drikke en kop kaffe og til at få snakket sammen. Andre køber slet ikke noget, men får bare passet poderne.

Og det er helt ok med Ikea. Der er forældre, der flere gange om ugen kommer med det ene formål, at få børnene passet.

– De kommer et par gange om ugen. Det er en måde hvorpå, de kan få lidt tid til sig selv, og vi i Ikea giver lidt tilbage til lokalsamfundet. Og så skal man ikke glemme, at de forældre, der kommer igen og igen med børnene, ved hvad vi har til salg, siger Lorna Montalvo, der er talskvinde for Ikea i Brooklyn, New York til New York Daily News.

Jean Taylor opdagede Ikeas børnepasningsservice, da hun skulle renovere sit køkken og derfor var i Ikea. Nu får hun passet sin fem-årige datter Bianca i Ikea to gange om ugen.

– Jeg elsker det. Jeg ville ønske, jeg kunne få hende passet her i to timer. Selv når jeg ikke shopper, så kommer jeg her bare for at slappe af og slentre lidt omkring i butikken, siger Jean Taylor til New York Daily News.

Ikea giver altså lidt ekstra til forældre, der trænger til at slappe af og få lidt fri fra børnene. Og når børnehaven ligger i Ikea, og når børnene max kan blive passet i tre kvarter, så kan man være så godt som sikker på, at forældrene befinder sig i Ikea i mens pasningen pågår. Og det er sikkert ikke nogen dum forretning for den svenske møbelgigant at have forældre gående rundt i butikken, som skal slå tre kvarter ihjel.


Kategorier:
, ,