Lej barnets legetøj – for økonomien og miljøets skyld

Lej barnets legetøj – for økonomien og miljøets skyld

babyEn af de virksomheder, der påkalder sig megen opmærksomhed for tiden, er amerikanske Baby Plays. Selskabet leverer legetøj til babyer på lejebasis.

For 26,99 dollar modtager brugerne fem forskellige stykker legetøj, som barnet kan lege med i 60 dage. Man kan også vælge luksusmodellen, hvor man for 64,99 dollar, får 10 stykker legetøj i 30 dage.

Baby Plays har et meget stort udvalg af legetøj, og man henvender sig til børn i alderen 0-5 år. Ligesom man kender det fra amerikanske Netflix, der kører en lignende model med dvd-film, kan man beholde legetøj udover de 60 dage. Beholder man for eksempel to stykker legetøj, modtager man i stedet tre stykker legetøj med næste sending.

Når man får legetøjet leveret, følger der en pakke med, man returnerer legetøjet i. Adresse og porto er fortrykt på boksen, så alt man skal gøre, er, at pakke legetøjet i boksen og aflevere den på posthuset.

Når Baby Plays får legetøjet igen, rengøres det grundigt, og rengøringsmidlerne der anvendes, er naturligvis økologiske.

Baby Plays er i stor vækst. Babyer og børn har ofte ikke interesse for det samme stykke legetøj lang tid ad gangen, og derfor er det dyrt at holde legetøjspark, som barnet finder spændende og stimulerende, ved lige.

Derfor kan det betale sig at leje legetøjet. Man sparer turene indtil byen, hvor man skal stå i kø i legetøjsbutikken – den tid er bedre givet ud til samvær med barnet.
Oven i hatten yder man også en indsats for miljøet, da Baby Plays forretningsmodel sikrer, at det enkelte stykke legetøj får en længere levetid.


Kategorier:
,
5 kommentarer
 • Emmasverden
  Oprettet 22:51h, 27 februar Svar

  Økonomi besparende – fin ide

 • emmasverden legetøj
  Oprettet 14:47h, 10 marts Svar

  God ide med at lade legetøj gå i arv eller som her leje det;)

 • Kasper
  Oprettet 09:30h, 19 marts Svar

  Det er meget naturligt at lade legetøj gå i arv fra ældre søskende til yngre, men jeg ville ikke bryde mig om at overtage andre menneskers legetøj. Jeg har stadig en del legetøj fra min barndom, som vækker kære minder, og jeg kunne ikke drømme om at skille mig af med det.

 • legetøj
  Oprettet 17:18h, 13 juni Svar

  Som jeg forstår det, er det jo ikke andres legetøj – det er det samme princip som når man lejer en DVD – her er det så bare legetøj man lejer. Det er blevet rengjort.
  Kan godt følge din tanke med at legetøj er personligt – men i alderen fra 0 – 1 år, sker der meget udviklingsmæssigt både motorisk og kognitivt, så børn vokser hurtigt fra deres legetøj – når så barnet bliver ældre, kan man begynde at købe deres kæreste eje. Emmasverden.dk synes stadig det er en super god ide.

 • Løbecykel
  Oprettet 10:47h, 19 juli Svar

  Altså jeg synes da det koncept er super sejt. Tænkt hvis tendensen bliver sådan på legetøjs markedets. Gid vide om man kunne gøre det samme med løbecykler?
  Rigtigt som der bliver sagt: gennemsuttet legetøj er ikke fedt. Spændende 🙂

Skriv en kommentar