NRF: Retailens helt store nytårstaffel

Retail er en konstant omskiftelig branche, som samtidig er særligt presset efter nogle hårde år med pandemi, krig og skyhøj inflation. Derfor er det vigtigt at kigge ind i krystalkuglen for at se hvad fremtiden kan bringe og suge inspiration til sig fra sine kollegaer i branchen. Ikke bare nationalt, men globalt. Og derfor er den helt store nytårsfest for retailverden, NRF Retails´ Big Show, som vil løbe af stablen d. 14-16. januar 2024 i New York, et must for alle retailfolk. Noget, som bedst kan beskrives med vores direktør Dorte Wimmers egne ord:

– Den eneste udfordring, der er ved NRF, er tiden. Man kan ikke nå det hele, og jeg lider af seriøs FOMO, når jeg møder mine kollegaer fra vores internationale netværk Ebeltoft Group eller danske retailere, der har oplevet noget spændende, som jeg er gået glip af.

I løbet af konferencens tre dage vil der blandt andet komme nogle af retailens store koryfæer og give indsigt og inspiration til innovative tiltag, og derudover præsenteres de futuristiske teknologier på det store Expo-område, som transformerer detailbranchen. I en omskiftelig branche er alle valg og tiltag skelsættende, og derfor er sloganet for NRF Retails’ Big Show24: ’Make it here and make it matter’.

Vi skyder retailfesten i gang d. 13. januar, hvor Dorte Wimmer og Anne Hockerup vil guide en tur gennem New Yorks pulserende gader rundt til de mest innovative retail-koncepter, som byen har at byde på.

Til selve konferencen vil der være over 40.000 deltagere, og du kan opleve 170 sessioner samt 1.000 forskellige udstillere. Det er her på expo-området, at du kan se de sidste nye skrig indenfor innovative løsninger og teknologier.

Herudover kommer der 450 inspirerende talere, og vi har lavet en liste af de fire helt store og interessante don’t miss sessions, som du ikke må gå glip af:

 

 1. John Furner, President and CEO i Wallmart U.S.
  Han vil i sin kapacitet, som formand for NRF, byde velkommen til konferencen og åbne ballet med en status på NRF og branchen generelt. Herudover vil han snakke om årets tema ved konferencen, nemlig hvorfor beslutninger og tiltag i dag får stor betydning for fremtiden. Uden tvivl med erfaringer fra Wallmart selv. Og selvom Wallmart er verdens største retailer, så er det som holder ham vågen om natten ofte det samme, som for mindre retailere, så der er masser af inspiration at hente.
 2. Linda Li, Head of Customer Activation & Marketing i H&M Americas.
  Hun skal tale om, hvordan man som retailer kan afkode kundegruppen ’Gen Z’, som kræver, at brands kommunikere med dem på deres vilkår. Dette handler særligt om at bygge digitale strategier, der gør retaileren agil i et dynamisk landskab.
 3. Adrian Mitchell, CFO og COO i Macy’s
  Han vil indgå i et panel, hvor de skal diskutere balancen mellem langsigtede og kortsigtede mål, deres take på AI, innovation og teknologi. Derudover skal der snakkes om, hvordan CIO’ens rolle skal udvikle sig i fremtiden i forhold til i højere grad at blive en frontfigur i forretningsstrategier.
 4. Philippe Schaus, CEO for Möet Hennessy
  Han vil præsentere virksomhedens detail-strategi, og hvilken rolle som retailere får Möet Hennessy’s strategi omkring forbrugerinddragelse. Hertil vil han gennemgå virksomhedens forbrugeroplevelses rejse og deres erfaringer lært undervejs.

Kategorier: