Archive

Beskidt sodavand lyder nok ikke ligefrem, som noget der får mundvandet til at løbe, men det er altså, hvad Pepsi kalder deres nye statsning - pepsi blandet med mælk. Og trods navnet skulle det være lidt af et hit, hvis...

En investeringsrunde i kokkeplatformen Chefme har rejst et millionbeløb, som skal bruges til at styrke platformens position som Nordens førende kokkeplatform. Helt konkret drejer det sig om 5,3 mio. kr., som skal bruges på at udvide til nye markeder, udvikle...

Danskernes trang til at gå ud og opleve er ikke sådan at kyse. Det fremgår af Danske Banks seneste tal på danskernes kortforbrug i oktober. Selvom inflationen stadig buldrer og energipriserne gør indhug i husholdningerne er forbruget på restaurationer kun...

Den amerikanske fastfoodkæde Subway fokuserer i deres ekspansionsplaner på utraditionelle lokationer og et Grab & Go-format. Her vil de særligt servicere kunder, som er på farten og befinder sig udenfor pulserende byområder med masser af butikker. Derfor har kæden udviklet...

Næsten hver fjerde dansker spiser take away eller færdigretter til aftensmad. Det fremgår af den seneste undersøgelse af danskernes madvaner, som Madkulturen har foretaget. Madkulturen beskriver selv målingen som endnu i et skridt i ”en stille afvikling af det hjemmelavede måltid”,...

Louis Vuitton åbner deres første restaurant i Kina under navnet The Hall. Restaurantlokalet har tidligere dannet rammer om brandets pop-up-butik, men kommer nu til både at byde på frokost, eftermiddagste og aftensmad til sultne Louis Vuitton-forbrugere. Maden bliver lavet af...

Og så er der er også en ny app til forbrugerne. Domino’s Pizza Danmark har netop lanceret en app af samme navn, som byder på flere af tidens retailtrends. Brugere af appen modtager nemlig skræddersyede tilbud, ligesom den også byder...