Archive

Fremover vil menuen på Sticks’nsushis restauranter i London, Berlin og København nu også byde på tre plantebaserede sticks. Sushikæden er nemlig gået sammen med det plantebaserede selskab, Matr Foods om at lancere tre nye sticks. Det skyldes, at kæden gerne...

Og nu til noget, der ikke omhandler gårsdagens konference: Starbucks-kunderne i Beijing og Shanghai kan fremover bestille og modtage deres ordrer, mens de er på farten. Starbucks har nemlig introduceret et nyt koncept under navnet, Starbucks Curbside hvorigennem kunderne kan...

Indiske Zomato indtager med sine 55 mio. downloads verden rundt pladsen som mest populære leveringstjeneste i 2022. Det skriver mediet Trading Platforms. Zomato når op på hele 8,5 mio. flere downloads end Uber Eats og 28 mio. mere end DoorDash. Ifølge...

Bliver du inviteret på Tipsy Brunch d. 1. april, er det ikke en aprilsnar, men i stedet åbningsdagen for det nyeste koncept på restaurant Neni. Restauranten, som er placeret i 25hours Hotel, der ligger bag Rundetårn i København, vil hver...

Byder weekenden på restaurantbesøg (nå ja, og befinder du dig i USA), så vil det nu måske være lidt lettere for dig at bestille noget, du ikke har prøvet før. Den amerikanske diner-kæde Denny's har i anledningen af sin 70-års...

Fra kælderlokale på Vesterbro, til 120 kvadratmeters baghus på Værnedamsvej, til Møntergade i Indre By i København. Det fire år gamle brand Another Aspect slår nu dørene op til deres hidtil største butik, som også markerer det aarhusianske risteri La...

10 pct. point. Så meget er andelen af unge under 34, der spiser hjemmelavet mad til aften, faldet i løbet af de sidste seks år. Den udvikling kan du læse mere om i vores seneste udgave af medlemsmagasinet Retail +....

Lyder det fristende? Hvis svaret er nej, kommer det nok ikke bag på den nye caféejer, Rap Ming Yang, som netop har slået dørene op til den første reptilcafé i Kuala Lumpur, Malaysia. Han håber nemlig på at caféen vil...

Burger King, der er kendt for deres burgere med både kylling og store bøffer, vil nu helt fjerne kød fra menuen. Det gælder altså fra i dag og en måned frem, at man ikke længere kan købe måltider, der indeholder...

Pop up-butikker indtog for alvor retailmarkedet under Coronapandemien, og noget tyder på, at de midlertidige butikker i høj grad har vundet forbrugernes hjerter. Blandt nogle af dem, der har åbnet en lang række pop up-butikker de seneste år er Pop...

Efter to år med Coronanedlukninger begyndte danskerne for alvor at skrue op for både restaurantbesøg og takeaway, men nu er kurven igen nedadgående - måske i hvert fald. En ny undersøgelse fra brancheorganisationen Landbrug og Fødevarer, der bygger på data...