Foredrag: Amazon er på vej – hvad nu?

Verdens mest succesfulde virksomhed, Amazon, har meldt deres ankomst i Sverige – og Danmark bliver uden tvivl næste skridt. De danske kunder har allerede taget Amazon til sig, idet syv ud af ti danskere (70%) kender Amazon, og hver tredje dansker (30%) har handlet på Amazon det sidste år. Der er ingen tvivl om, at når Amazon for alvor retter blikket mod Danmark, så er det en hidtil uset gamechanger,  der for alvor vil ændre kundernes krav og forventninger samt strukturen i retail.

Man vil tale om et FØR og et EFTER. Spørgsmålet er, hvad man kan gøre som dansk virksomhed i kampen mod kæmpen?

Alle kender Amazon, og de fleste frygter med rette e-handelsgigantens indtog, men hvor godt kender du virksomheden, alle snakker om?

”It’s an Amazon World – we just live in it”

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 40 32 98 10.

Kom med bag om Amazon – book et foredrag for dig og din virksomhed

Få besøg af vores Amazon-ekspert Dorte Wimmer og hør om den både skræmmende og imponerende kæmpe, og kom helt tæt på deres imponerende rejse mod at blive verdens hurtigst voksende virksomhed. Forstå, hvad der driver den, og se de imponerende tal, virksomheden gemmer på. Få helt konkrete råd med på vejen om, hvad du kan lære af Amazons tankegang, og hør hvilke tiltag, du allerede i morgen skal implementere i din virksomhed for at stå stærkest i kampen mod kæmpen.

Det siger andre om foredraget:
“Det var ikke bare godt, det var rigtig, rigtig, rigtig godt! Det var en oplysende, vedkommende, forrygende og skræmmende indføring i Amazons totale forandring af fremtidens detailhandel”
-John Wagner, adm. direktør, De Samvirkende Købmænd
“Det var et super spændende foredrag, som har sat en masse refleksion i gang. Masser af indsigt, indlevelse og inspiration”
-Anja Lehmann Rød, Head of Channel Development & Specialists, Telenor

Hør mere om foredraget ved at kontakte Dorte.
Foredraget for din virksomhed kan afholdes både fysisk og virtuelt.

Er du medlem?
Husk at medlemmer får 20% på foredrag. Læs mere om medlemskabet her.