Dansk Dagligvarehandel Prognose 2029

Retail Institute Scandinavia har igen i år udarbejdet en prognose for den danske dagligvarehandel. Prognosen omhandler perioden oktober 2019 frem til 2029, dvs. en periode på ti år.

Dansk Dagligvarehandel Prognose 2029 belyser bl.a., hvordan den danske dagligvarebranche vil rammes af butikslukninger de kommende år, hvilke butiksformater der vil have vækst og det modsatte, samt hvilken udvikling vi kan forvente i omsætning og salgsarealer.

Prognosen omfatter dagligvaresektoren samt conveniencesektoren (kiosker og benzinstationernes butikker).

Prognosens indhold

Rapporten udgør tre hovedafsnit:

  • Prognoseforudsætninger
  • Vort seneste trendunivers for 2019 med tilhørende best practise-cases. Her fokuserer vi på en række centrale forbrugertrends, som vil have indflydelse på dagligvarebranchen og som aktørerne derfor med fordel kan forholde sig til i prognoseperioden, hvis de skal øge konkurrencekraften
  • Prognosens resultater indeholder vores vurdering af de forskellige butikstypers og aktørers forventede udvikling. Den mere ”kontroversielle” del af prognosen, hvor vi opdeler på koncerner og kæder, bør læseren selvstændigt vurdere og forholde sig kritisk til, idet det netop på dette område er prognosens formål at provokere til handling for dem, der ifølge prognosen spås at tabe butiksantal og markedsandele

Hvem kan bruge prognosen?

Prognoser udfærdiges ikke med henblik på at blive til virkelighed – men vil som regel fungere som igangsætter – dels af overvejelser og dels af konkrete handlinger. Prognosens reelle værdi ligger derfor i dens evne til at provokere de forskellige parter med interesser i dagligvaresektoren.

Pris

DKK 2.495,- (ved løssalg)
DKK 1.995,- (ved medlemskab & Stockmann Online-abonnenter)
Alle priser er ex moms & forsendelse.

Udgivelse

November 2019

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Henning Bahr på hb@retailinstitute.dk eller telefon +45 2043 0011.

Category
bøger