Dansk Dagligvarehandels 10 Års Statistik 2009-2019

Mangler du statistisk viden om dansk dagligvarehandel? Dansk Dagligvarehandels 10 Års Statistik er den eneste af sin art i Danmark, og den giver et væld af oplysninger til brug for alle, der arbejder med salg- og markedsføring i forbindelse med dansk dagligvarehandel.
Vi ser også 10 Års Statistikken som et godt supplement til Dansk Dagligvarehandel Prognose 2029.

Statistikkens indhold

10 Års Statistikken viser udviklingen i antallet af butikker, salgsareal og omsætning i forhold til følgende kriterier:

  • Koncentration
  • Urbanisering
  • Regioner
  • Betjeningsform
  • Kædetilhørsforhold

Udviklingen vises både absolut, indekseret og som andel, og der anvendes i vidt omfang diagrammer til at anskueliggøre forløbet.

Statistikken baserer sig på Dansk Butiksregisters oplysninger om dansk dagligvarehandel. Tallene omfatter butikker i Dansk Butiksregister for dagligvare- og conveniencesektoren fra 2009 til 2019.

Hvem kan bruge statistikken?

Dansk Dagligvarehandels 10 Års Statistik er tænkt som et opslagsværk for salgs- og marketingansvarlige, der i forbindelse med fx den årlige strategiplanlægning ønsker at studere udviklingen over tid i dagligvaresektoren.

Abonnement

Dette er ikke en del af medlemskabet. Et abonnement er bindende de første to år, hvorefter det løbende kan opsiges inden publikationens næste udgave.

Pris

DKK 1.495,- (ved løssalg)
DKK 1.295,- (ved abonnement)
Alle priser er ex moms & forsendelse.

Udgivelse

Januar 2020

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Helle Husted på hh@retailinstitute.dk eller telefon +45 23 43 31 40.

Category
bøger