Foredrag: Nye generationer indtager arbejdsmarkedet – Kender du Generation Y & Z?

Retailere og brands arbejder på højtryk for at finde ud af, hvordan de skal tiltrække de nye forbrugere -Generation Y og Z. Men i takt med at de unge generationer ligeledes indtager arbejdsmarkedet, står arbejdsgivere og ledere også overfor nye udfordringer.

Inden for fem år vil Generation Y og Z udgøre 75 % af arbejdsstyrken, og de har helt nye krav til deres arbejdsgivere end tidligere generationer:

  • Ved du, hvad der motiverer dem?
  • Hvordan du tiltrækker dem?
  • Og ikke mindst, hvordan du fastholder dem?

Retail Institute Scandinavia har gennem flere år monitoreret Generation Y og Z både som forbrugere og medarbejdere. Vi har dermed et stort datagrundlag, der kontinuerligt giver os et solidt indblik i begge generationer.

Hvordan leder du Generation Y og Z?

Brug en dag sammen med Director Dorte Wimmer, der gennem præsentationer og workshops bringer dig og din ledergruppe helt tæt på Generation Y og Z som medarbejdere. I får nye indsigter og viden, og kommer til at arbejde med, hvad Generation Y og Z på arbejdspladsen konkret vil betyde for netop jeres virksomhed.

Dette kombinerede foredrag og workshop henvender sig til de af virksomhedens ansatte, der arbejder med HR og ledelse og andre, der ønsker større viden og indsigt i Generation Y og Z som medarbejdere, og som ønsker at forbedre deres evne til at tiltrække og fastholde dem i virksomheden.

Great day with Dorte Wimmer and JYSK colleagues from 7 countries around Europe. Starting with an outside in perspective on the Retail market of the future, followed by well-defined workshops, fruitful and vivid discussions, and using the extensive research and knowledge from Retail Institute on Gen Y and Z, we made a significant progress in defining how JYSK can attract and retain the best talent in the future.

Jan Verhoek, EVP HR, JYSK

Vi fik et tydeligt billede af, hvordan de nye generationer skiller sig ud fra de tidligere generationer. Det foregik på en engageret og inspirerende måde, som sikrerede at alle var fuldt engageret i mini-workshoppen

Ditlev Piper, HR, Kommunikation og CSR Direktør, Dagrofa

Om Dorte Wimmer
Dorte Wimmer har arbejdet med detailhandlen og ledelse i over 15 år. Hun er ekspert i nutidens og fremtidens detailhandel og har igennem de seneste par år specialiseret sig i at forstå Generation Y og Z – både som forbrugere og medarbejdere. Dorte Wimmer rådgiver førende retailere i Danmark. Hun er uddannet cand.merc fra CBS, er certificeret coach og står bag flere bøger, herunder bl.a. Refresh Retail og Fremtidens Forbrugere: Generation Y.
Hun er desuden bestyrelsesformand i netværket af internationale retailekspert, Ebeltoft Group.

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 40 32 98 10.

Category
Foredrag