Foredrag: Sådan tiltrækker og fastholder du fremtidens medarbejdere

 

Hvad skal der til for at have et godt arbejdsliv?

Vi har i vores seneste forbrugeranalyse spurgt danskerne om deres arbejdsliv og hvad der helt specifikt skaber arbejdsglæde for dem. Al den data vi fik fra analysen har vi forsøgt at koge ned til 5 punkter, som kan hjælpe til med at skabe et bedre arbejdsmiljø og fastholde de medarbejdere man har, samt tiltrække nye.

Men hvorfor er det så vigtigt at skabe et godt arbejdsmiljø? og have glade medarbejdere? Danmark har i øjeblikket en klar ubalance mellem udbud og efterspørgsel på arbejdskraft. Det påvirker den danske produktivitet, der i denne sommer gik glip af hele 31 mia. på grund af manglende arbejdskraft. Danskerne skifter job som aldrig før, og mange jobs bliver ikke længere besat eftersom de nu selv står med magten til at vælge og vrage.

Foredraget giver blandt andet indblik i:

  • Hvorfor står det så slemt til på arbejdsmarkedet?
  • Og hvorfor er retail særlig hårdt ramt?
  • Hvad nutidens og fremtidens medarbejdere lægger vægt på
  • Danskernes holdninger til det gode arbejdsliv baseret på seneste forbrugeranalyser lavet af Retail Institute Scandinavia
  • Top 11 over hvad der skaber arbejdsglæde i virksomheder

Foredraget tilpasses og afstemmes – lige som vores øvrige foredrag – til din specifikke virksomhed, og jeres behov og fokusområder.

Foredraget afholdes af redaktør Lasse Lyhne og er tilgængeligt fra september 2023.

Book og hør mere på: ll@retailinstitute.dk

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Lasse Lyhne på ll@retailinstitute.dk eller telefon +45 61 69 66 93

Category
Foredrag