Foredrag: Grøn Retail – Sådan bliver din forretning mere bæredygtig

 

Klimakrisen er pågående, og selvom retail i den grad er en del af problemet – modeindustrien alene skønnes at stå for 10 pct. af al CO2-udledning – kan retail også blive en del af løsningen.

Men det kræver at hele detailhandlen gentænkes, og at der rykkes ved nogle af de grundsten, som branchens ellers er funderet på.

Der skal gøres op med producer-sælg-smidvæk-logikken, og i stedet skal der tænkes i cirkulære løsninger som gensalg, genbrug og ombrug.
Det er en udfordring, men det er en udfordring, der rummer masser af muligheder og helt nye områder at lave forretning på. Dem går vi i dybden med her.

 

I dette foredrag får du blandt andet:

  • Indsigt i kundernes krav og forventninger til bæredygtig retail
  • 6 konkrete måder, hvorpå din forretning kan blive mere bæredygtig og mere cirkulær
  • En række inspirerende cases fra retailere verden over, der har gentænkt deres forretning i en cirkulær retning.

 

Og nej, grøn retail handler ikke kun om at vise ansvarlighed og pudse den grønne glorie, det handler i høj grad også om at opdyrke nye forretningsområder og at være der, hvor kunder er på vej hen.

Foredraget er baseret på vores seneste rapport Sustainable Retail 2023 som er udviklet i samarbejde med vores internationale partnere i Ebeltoft Group. Foredraget afholdes af redaktør Lasse Lyhne og er tilgængeligt fra maj 2023.

Book og hør mere på: ll@retailinstitute.dk

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Lasse Lyhne på ll@retailinstitute.dk eller telefon +45 61 69 66 93

Category
Foredrag