Refresh Retail: Sådan vinder du i fremtidens retail

Retail har aldrig gennemgået større forandringer end lige nu. Digitaliseringen, den hæsblæsende teknologiudvikling samt nye, innovative aktører som Amazon og Alibaba rykker konstant på forbrugernes adfærd og forventninger til, hvad retail skal kunne.
Forbrugernes forventninger til shoppeoplevelsen er markant ændret: der skelnes ikke mellem den digitale og fysiske verden, og butikkerne skal nu i højere grad spille rollen som oplevelsesunivers fremfor salgskanal for at tilfredsstille de oplevelseshungrende forbrugere.

I dette foredrag får du en solid forståelse af fremtidens forbruger, Generation Y, og hvilke forventninger denne har til retailere såvel som brands gennem flere års monitorering og studier af forbrugergruppen udarbejdet af Retail Institute Scandinavia. I foredraget gennemgår ekspert Dorte Wimmer desuden de trends og tendenser, vi ser i retail, og dermed hvilke muligheder din virksomhed har på markedet. Foredraget er krydret med best practise-cases fra hele verden, som Dorte Wimmer selv har besøgt, til inspiration til din vindende position i detailhandlen.

Foredraget tager udgangspunkt i bogen Refresh Retail.

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 40 32 98 10.