Foredrag: Top trends i beauty & personlig pleje

Corona har været den altdominerende disruptor i 2020 og 2021, og den har givet beauty-branchen, hvad vi kan kalde en makeover. Indre værdier er blevet mere afgørende end ydre, mens også digital innovation har fået lov at blomstre.

I dette foredrag tager vi dig med rundt i de største trends og tendenser på markedet for skønhed og personlig pleje og præsenterer dig for nøgletal og indsigter om dagens beauty-forbruger baseret på vores forbrugerundersøgelser. Desuden inspirerer vi dig med best practice cases fra hele verden.

Du bliver altså godt rustet til de nyeste beauty-tendenser og bliver klædt på til at møde beauty-forbrugerne – og du får desuden praktiske råd med på vejen.

Med foredraget får du bl.a. svar på:

  • Hvilke tendenser vinder frem blandt forbrugerne på beauty- og personlig pleje-markedet?
  • Hvilken betydning har coronaens hjemmeøkonomi haft for branchen?
  • Hvordan kan beauty-aktører imødekomme det øgede fokus på sundhed og ansvarlighed?
  • Hvad betyder “clean beauty” for forbrugerne – og følgeligt for dig som brand eller retailer?
  • Hvilke muligheder ligger der i den teknologiske udvikling?
  • Hvilken betydning får parametre som sociale medier og brugergeneret content på den nye kunderejse?
  • … og meget mere!

Foredraget er baseret på vores whitepaper Top trends i beauty & personlig pleje 2021. Som medlem kan du downloade whitepaperet kvit og frit i Vidensbanken.

Kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 40 32 98 10.

Forstå dagens beauty-forbruger, udviklingen på markedet for skønhed og personlig pleje og fremtiden for branchen – book et foredrag for dig og din virksomhed

 

Få besøg af vores ekspert Dorte Wimmer og hør om de største tendenser, der dominerer skønheds- og personlig plejebranchen lige nu og i fremtiden. Dorte sætter dig og din virksomhed ind i forbrugernes krav og forventninger samt udviklingen i branchen og inspirerer dig med internationale best practice cases.

Hør mere om foredraget ved at kontakte Dorte.
Foredraget for din virksomhed kan afholdes både fysisk og virtuelt.

Er du medlem?
Husk at medlemmer får 20% på foredrag. Læs mere om medlemskabet her.

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 40 32 98 10.

Category
Foredrag