styrk din virksomheds konkurrencekraft

Vil du være sikker på, at i altid er foran?

ALT DETTE FÅR DU I MEDLEMSKABET

WATCH

Danmarks bedste retail-nyhedsbrev som lander i indbakken hos alle medarbejderne hver dag. 30 unikke historier om ugen fra ind- og udland holder jer opdateret på de mest relevante og inspirerende nyheder i branchen.​

RETAIL +

Danmarks førende retailmagasin, som hvert kvartal sendes til jer fysisk og altid ligger tilgængeligt digitalt. Her kan i blive klogere på fremtidens trends & tendenser fra ind- og udlandet, få dybdegående viden om på kundernes adfærd, læse interviews fra nøglepersoner i branchen og meget mere.

WHITEPAPERS

Vores whitepapers dykker ned i aktualiteter og har et analyserende perspektiv på brancher, trends og tendenser. Med dem, er du altid opdateret!

TRENDSEMINAR

Gratis, eksklusive og lukkede trendseminar for vores medlemmer, som giver jer indblik i aktuelle indsigter og trends. Vi sætter fokus på, hvad der rører sig blandt forbrugerne og i detailhandlen lige nu.

BRANCHETAL

I ved altid hvordan det går i netop jeres branche, da i kvartalsmæssigt bliver opdateret på omsætningstal per branche samt udviklingen i mere end 20 brancher.

RETAIL CONNECT

Gratis, lukkede to-timers morgenmøde, hvor i får en vitaminindsprøjtning indenfor et relevant emne. Her er der rig mulighed for lære nyt samt at netværke med andre deltagere.

KONFERENCER

I får rabat både på vores egne to store konferencer ’Refresh Retail’ og ’FMCG Fast Forward’ samt en yderst fordelagtig pris på verdens største retailkonference NRF – The Big show, som afholdes årligt i New York i januar.

UDGIVELSER

I har gratis adgang til flere bøger, der bl.a. giver jer specifik viden om trends og udviklingen i over 350 i kæder i mere end 30 brancher. I har også viden om udviklingen i e-handel, trends og tendenser samt prognoser for dagligvarehandlen ligesom vores internationale trendbog lavet i samarbejdet med vores internationale netværk giver jer masser af inspiration.

STUDIETURE

Vi tager jer med til de mest innovative retailbyer i hele verden, hvor vi guider jer rundt til de mest spændende og nyskabende koncepter til en yderst fordelagtig medlemspris. I finder også guides til studieturer til de førende retailbyer i hele verden i vidensbanken, så I kan drage ud på egen hånd.

MIND Retail

Hvad rører sig i international retail? Elleve gange årligt modtager i MIND retail. Et nyhedsbrev med overblik over de mest mest interessante internationale retail-nyheder, udarbejdet af vores internationale samarbejdspartner i MIND Group. 

VIDENSBANK

Her kan i finde viden om specifikke emner fx, navngivne retailkæder, generation Y mv. og finde inspirationscases fra hele verden, forbrugeranalyser samt meget mere. Kort sagt i har alle adgang til et evighedskammer af viden, indsigter og inspiration.

RÅDGIVNING

Vi er altid tilgængelige for vores medlemmer og står til rådighed med værdifulde råd og vejledning, så jeres virksomhed kan agere bedst muligt i forhold til forbrugernes aktuelle behov.

SPARRINGSMØDE

I har et årligt sparringsmøde med os, hvor i sætter agendaen og vi giver jer inputs, perspektiver og ny viden. Det kan være ny strategi, opdatering på specifikke emner eller hvad i har brug for. I er velkomne hos os eller vi mødes digitalt.

FOREDRAG

Ønsker I en saltvandsindsprøjtning af relevante indsigter og inspiration til virksomheden? Så er vores foredrag sagen. De tilpasses jeres virksomhed og situation og koster for medlemmer kun 10.000 kr.

KONSULENTOPGAVER

I får rabat på alt vores tid, og vi hjælper gerne med alt fra forbrugeranalyser, Customer Journey Mapping til beliggenheds-analyser og dagligvarehandels-diagrammer til byplanlægning og butiksoptimering.

Kom et skridt foran konkurrenterne

For at tegne et medlemskab eller høre mere om, hvordan et medlemskab kan gavne netop din virksomhed, bedes du kontakte Community Manager