Få inspiration og viden i verdens retailby #1
New York

 

5.-8. juni 2021

Retail Institute Scandinavia inviterer igen i år på en inspirationsrig tur til New York, hvor vi både skal opleve det nyeste inden for retail på en guidet tur i New Yorks gader samt blive klogere til årets vigtigste retailbegivenhed, NRF Retail’s Big Show.

Retail’s Big Show
Grundet coronapandemien er NRF Retail’s Big Show udskudt og rykket til d. 6.-8. juni. Læs mere om konferencen her.

Guidet retailtur

Inden konferencen guider vi dig gennem New Yorks gader til de bedste og mest innovative retailkoncepter, storbyen har at byde på. New York er verdens retaiby #1, og du er garanteret masser af inspiration med hjem i bagagen.

Tidligere besøg inkluderer bl.a.

  • Glossier Flagship store
  • Nike House of Innovation
  • Amazon Go
  • American Girl
  • MedMen
  • og mange flere!

Det får du:

Lørdag d. 5. juni: Retailtur

Dorte Wimmer guider dig rundt New Yorks mest innovative retail. Vi starter om formiddagen, hvor du får udleveret en retailturbog med alle de koncepter, vi skal besøge i dagens løb.

Lørdag aften byder vi på middag i selskab med turens øvrige deltagere.

6.-8. juni: NRF Retail’s Big Show

På verdens største retailevent kan du høre indlæg fra verdens førende retailere, høre om kundernes shoppepræferencer, inspirerende shoppeoplevelser, samt hvilke udfordringer de står overfor – og hvordan de håndterer dem. Få indblik i globale trends og tendenser og best practise-cases fra hele verden. Du kan også opleve det store EXPO-område, hvor over 500 førende leverandører til retailbranchen er samlet, og blive opdateret på alt det nyeste inden for retail. Mulighederne er uendelige på denne retail-legeplads, der byder på både virtual reality, indretning, digital interaktion, butiksrobotter, 3D-print og meget mere.

Forhåndsreserver din billet i dag

Hør mere eller tilmeld dig NRF Retail’s Big Show hos director Dorte Wimmer/ +45 4032 9810