Slip fantasien løs: Where The Wild Things Are-pop up shop

Slip fantasien løs: Where The Wild Things Are-pop up shop

1
16. oktober får filmatiseringen af den populære børnebog Where The Wild Things Are premiere i USA. Filmen har inden udgivelsen været omgivet af usædvanligt meget hype. Både fordi det er en elsket børnebog, som nu bliver til en film, og fordi instruktøren bag filmen er Spike Jonze.

Han har instrueret den kringlede kultfilm Orkidetyven, og adskillige banebrydende musikvideoer for artister som Bjørk, Beastie Boys og R.E.M. Og så er han hjernen bag drengerøvsprogrammet over dem alle, JackAss.

I kølvandet på en film omgivet af så megen hype, følger naturligvis også marketingtiltag. Det seneste er en Where The Wild Things Are-pop up shop, som selvfølgelig er blevet placeret i stormagasinet Space 15 Twenty i Los Angeles, der uden sammenligning er verdens hippeste stormagasin. Her får kun de mest trendy tøjmærker lov til at åbne butikker, og spisestederne holder exceptionelt højt niveau.

Where The Wild Things Are-butikken er en fryd for øjet. Den er en forlængelse af filmens og bogens univers, og i lokalet er der stillet træstammer op, bygget huler i træ og monstrene fra filmen ligger og lurer overalt i butikken. En smuk butik, der føjer lidt ekstra hype til en film, der i forvejen ikke fattes omtale.

Where The Wild Things Are får premiere i Danmark den 11. december. Gæt hvilke bamser, børnene ønsker sig til jul i år…

Traileren til Where The Wild Things Are

21

3

4

5

6

7

8

9

10
11

konf-banner3


Kategorier:
, , , , ,