Stibo: Tiger Supplies

Værktøjsvirksomhed 20-dobler salg gennem samarbejde med Home Depot

Den amerikanske virksomhed Tiger Supplies, der leverer overvågningsudstyr til byggeindustrien har 20-doblet sit whole sale salg via den amerikanske byggemarkedsgigant Home Depot, og virksomheden er gået fra at sælge godt 100 forskellige produkter via byggemarkedskæden til langt over 1.000. Den markante vækst er sket takket være et nyt produktstyringssystem, PDX, udviklet af Stibo Systems. Systement tillader Tiger Supplies at tilføje, ændre og opdatere produkter, der sælges gennem Home Depot langt hurtigere end før. En proces, der før to 4-6 uger, klares nu på 1-2 dage.

– PDX gør os meget hurtigere. Det har virkeligt hjulpet os med at udvide vores samarbejde med Home Depot, siger Jay Antokol, marketing manager hos Tiger Supplies.

Stibo Systems PDX er en del af deres Product Master Data Management (Product MDM) kaldet STEP. STEP står for Systems Enterprise Platform, og er den centrale enhed, du som retailer kan opsamle og organisere alt data igennem. Det er via STEP du holder styr på produkter og kunder, og det er også via STEP, at du får unik indsigt i dine kunder, så du kan yde dem en bedre service og knytte dem tættere til dit brand.

STEP er en åben platform, der kan tilpasses din virksomheds behov. STEP er som udgangspunkt enkel, men kan tilpasses med en lang række add-ons og ekstra komponenter helt afhængigt af dine behov. Dermed kan platformen og platformens funktioner vokse sammen med din virksomhed. STEP er intuitiv og enkel at bruge og kan tilgås via tablet, mobil og desktop, og følger dermed med dine medarbejdere.

STEP er cloud-baseret, og det betyder øget sikkerhed, uendelig lagerplads og et langt hurtigere system, der fungerer uden forsinkelser.

Læs mere her.