UDDRAG AF NY ANALYSERAPPORT: ”CROSS CHANNEL – FORBRUGERNE PÅ TVÆRS”

UDDRAG AF NY ANALYSERAPPORT: ”CROSS CHANNEL – FORBRUGERNE PÅ TVÆRS”

Forbrugerne forventer integrerede kanaler – nu og i fremtiden
På baggrund af en større empirisk undersøgelse af de danske forbrugere sætter Retail Institute Scandinavia med analyserapporten ”Cross Channel – Forbrugerne på tværs” fokus på, hvilke behov de danske forbrugere har, hvilken adfærd de udøver før, under og efter køb på tværs af kanaler, samt hvilke forventninger man har til detailhandlen i dag og fremadrettet. Få her et uddrag af rapporten:

[…] Ser vi på mulighederne i forbindelse med det enkelte køb, er der en klar tendens til, at forbrugerne hilser en udpræget grad af fleksibilitet mere end velkommen. Over halvdelen forventer allerede, at varer købt i en kædes onlinebutik kan både spores og returneres i kædens fysiske butikker.

En gnidningsfri og transparent oplevelse i forbindelse med onlinekøb er altså allerede en minimumsforventning i forbrugernes optik. At kunne ændre onlineordrer i den fysiske butik er derimod ikke en forventning, men en mulighed, som over 80 procent af forbrugerne er positive over for.

Forbrugernes forventninger –

Udvalgte parametre på tværs af brancher

Et minimum af cross channel ligger således allerede som forventninger hos forbrugerne, mens den gnidningsfri oplevelse på tværs af kanalerne for langt de flestes vedkommende – uanset branche – er langt at foretrække.

Tallene ovenfor illustrerer grundlæggende vigtigheden af en udførlig og opdateret hjemmeside, da forbrugerne på baggrund af hjemmesidens udvalg definerer butikkens sortiment. Forbrugerne ser en kædes fysiske og online tilstedeværelse som én og samme ting […]

Du kan læse mere om forbrugernes cross channel-forventninger – både nu og i fremtiden – i den fulde rapport. Her får du også indblik i, hvordan e-handelen har udviklet sig i Danmark gennem de seneste år, hvordan danske forbrugere i forskellige faser af købet anvender forskellige kanaler, samt hvordan cross channel i dag praktiseres i internationalt regi.

Læse mere rapporten og bestil den HER

For medlemmer af Retail Institute Scandinavia koster rapporten DKK 399,-
Prisen for ikke-medlemmer er DKK 999,-
(ex moms og forsendelse).


Kategorier:
, , , , , , , ,