World Retail Congress 2013: Georges Plassat, CEO for Carrefour, er hovedtaler

World Retail Congress 2013: Georges Plassat, CEO for Carrefour, er hovedtaler

wrc2

World Retail Congress, som finder sted fra den 7.-9. oktober i Paris i kongres- og forretningskomplekset CNIT i bydelen La Défense, har offentliggjort CEO for Carrefour, Georges Plassat, som hovedtaler.

wrc3World Retail Congress, der må betragtes som et must i kalenderen, samler for 7. år i træk de mest indflydelsesrige beslutningstagere og ledere fra international detailhandel. Gennem præsentationer, workshops, paneldebatter og diskussion er målet, at deltagerne skal få input, der kan udfordre vanetænkningen, give indblik i de nyeste tiltag og innovationer på detailhandelsområdet og ikke mindst være med til at forme de strategier, som skal udstikke retningen i branchen nu og fremover.

Sidste år var de varme emner personalisering og omnichannel – emner, som må siges at være blevet endnu varmere siden sidste efterårs World Retail Congress.

wrc1

Retail Institute Scandinavia deltager som sædvanligt på World Retail Congress. Det er vores erfaring, at man her kan høste vigtig viden om, hvad der rører sig både blandt forbrugere og internt i retailbranchen på europæisk og internationalt plan, man bliver inspireret, provokeret og orienteres om, hvad der kommer til at sætte dagsordenen i fremtidens detailhandel – og så er der selvfølgelig rig mulighed for at netværke og erfaringsudveksle.

I år forventer World Retail Congress at samle 1.300 deltagere fra over 50 lande til den tre dage lange konference, hvor der vil være oplæg og debat fra 150 talere.

Andre bekræftede talere bliver:

Flere talere følger, i takt med at programmet fastlægges.

Retail Institute Scandinavia kan igen i år formidle en rabat til medlemmer, der gerne vil til World Retail Congress. Ved at oplyse en VIP-kode kan medlemmer få 15 procents rabat på deltagelsen. Send en mail til redaktør Maria Dahl Jørgensen på mdj@retail-institute.dk for at få oplyst koden eller ring på 70233010/29124302.


Kategorier:
, , , , , , , ,