Skip to main content
Forfatter: Lasse Lyhne
Dato: 15/12/2022

3 hurtige om innovation: Maria Gervig, 7-Eleven

MARIA GERVIG

COMMERCIEL DIRECTOR, 7-ELVEN

Maria Gervig blev i 2020 ansat som commerciel director hos 7-eleven. Hun har siden sin ansættelse bl.a. været med til at åbne en selvbetjeningsbutik i lufthavnen og hjælpe en stribe mindre brands frem. Her fortæller hun om, hvor modet til at innovere kommer fra og om conveniencekædens mest succesfulde nyskabelser. Du kan møde Maria Gervig og høre meget mere om, hvordan 7-Eleven udvikler og implementerer nye ideer, når hun taler til vores store retail konference, Refresh Retail i marts.

ce]

HVAD BETYDER INNOVATION FOR 7-ELEVEN?

Innovation er grundstenen hos 7-Eleven, det er en del af vores DNA. 7-Elevens grundlægger Joe C Thompson var meget innovativ, da han grundlagde kæden 1927. Han var den første på markedet, der havde 24/7 åbningstider med devisen ’vi har åben når andre holder lukket’, han solgte isblokke og To -go kaffe som en af de første osv.
Det ligger naturligt i vores måde at tænke løsninger og produkter på. Så med andre ord, det har stor betydning og et grundelement i alt vi laver.

.

HVOR FÅR I MODET FRA TIL AT TAGE CHANCER?

Vores ejer Odd Reitan ynder at sige: “Hvis du altid går i andres fodspor, kommer du aldrig foran”. Mit eget motto er Pippis skønne citat: ”Det har jeg ikke prøvet før så det tror jeg godt jeg kan”. Hos os hylder vi de gode idéer og er ikke bange for ”at dumme os” for vi ved, at hvis vi ikke prøver vinder vi aldrig.
Heldigvis lykkes vi ofte med vores idéer, for kernen i det hele er opbakningen i vores butikker. Vi har de dygtigste købmænd, der higer efter at afprøve nye og spændende ting.

 

ER DER NOGLE TILTAG DU VIL FREMHÆVE SOM SÆRLIGE SUCCESFULDE?

Særligt vores fokus på at hjælpe start-ups ind på markedet er vi lykkes ret fint med. At vokse sammen med en lille leverandør til den dag de pludselig står på den internationale scene er en stor glæde. De bedste eksempler er Cecilie Lind og True Gum.

Vores seneste skud på stammen er udviklingen af 7-Eleven Go, en ubemandet butik i lufthavnen. Derudover åbnede vi vores første café i sommeren 2020, Caffeine, som også ligger i lufthavnen – en ny satsning. Vores samarbejde med Kræftens Bekæmpelse er også værd at fremme. Her har vi sammen med en række andre partnere sat ’Ja tak lidt mindre’ på agendaen da vi mener at have en rolle i forbrugernes hverdag når det gælder at stille den lille sult eller tørst på farten. Vi har taget mod det og downsizet en række af vores produkter.11484{background-color: #d3d3d3 !important;}” z_index=”]

Kom med på Refresh Retail 2023 d. 22. marts og hør mere om 7-ELEVENs innovationer og hvordan kæden  udvikler og implementerer nye ideer.

Gå ikke glip af, som en af mange innovative retailere indtager scenen på årets retailkonference og gør os alle sammen klogere på hvordan man implementerer en fire dages arbejdsuge.[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Læs mere her” link=”https://retailinstitute.dk/refresh-retail-2023/”][

Det sker

Det sker

 • Medlemsmøde

  6.dec 2023

  Vores næste Retail Connect medlemsmøde er den 6. dec.

 • Konference

  14.mar 2024

  Tilmeld dig årets store Refresh Retail konferencen 2024

 • NYC tur

  13-16.jan 2024
  Kom med til NYC og NRF d. 13-16 januar 2024
 • AI Foredrag

  Book her

  Temaet handler om AI og dens udvikling i central europa

 • Prognose 2033

  Læs her

  Nu kan du få fingrene i den seneste prognose for dagligvarehandlen

 • Foredrag

  Book her

  Vil du vide hvordan du vinder fremtidens kunde?

 • Bøger

  Bestil her

  Med viden og overblik står du stærkere

0
  0
  Se kurv
  Din kurv tomRetur til shop