Skip to main content
  • Partnerskaber

Få unik eksponering og kvalitetsindhold leveret til de mest relevante kunder

Vil du have din forretning og jeres succeshistorier ud til de helt rigtige potentielle kunder? Ønsker du en samarbejdspartner, der kan kommunikere jeres bedste bedrifter ud på en troværdig og inspirerende måde? Så er et partnerskab med os noget for jer!

Som partner til Retail Institute Scandinavia får din virksomhed den helt rette eksponering på flere forskellige platforme overfor et kundekartotek af interessante og top relevante virksomheder i Danmark og Skandinavien, hvor beslutningstagere er en stor del af modtagergruppen.

Vi tilbyder bl.a. eksponering i vores daglige nyhedsbrev, som hver dag sendes ud til vores medlemmer for at holde dem ajour med, hvad der foregår af inspirerende og innovative tiltag i retaillandskabet. Vi tilbyder også spalteplads i vores Retail+ univers, eksklusiv standplads og eksponering til vores konferencer og netværksmøder samt deltagelse på vores studieture til storbyer rundt omkring i verden. Vi sørger for, at jeres indhold bliver leveret til vores medlemmer på en professionel og inspirerende måde, så det har værdi for alle parter.

Ønsker du en uforpligtende snak om et partnerskab, så klik på knappen herunder og udfyld dine kontaktinfo, eller send en mail direkte til Anne.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Anne Sixhøj Hockerup

Anne er vores meget dygtige Senior Commercial Manager, som tager godt hånd om vores mange partnerskaber og sikrer at både aftaler og eksekvering heraf er i top. Har du spørgsmål til partnerskaber så er du meget velkommen til at tage fat i Anne

DE HAR ALLEREDE NYDT GODT AF VORES PARTNERSKABER:

Vil du være et skridt foran konkurrenterne?
Ønsker du at melde dig ind eller blot høre mere om medlemskabet?
0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop