Partnerskaber

Få unik eksponering og kvalitetsindhold leveret til de mest relevante kunder

Vil du have din forretning og jeres succeshistorier ud til de helt rigtige, potentielle kunder? Og ønsker du en samarbejdspartner, der kan kommunikere jeres bedste bedrifter ud på en troværdig og inspirerende måde? Så er et partnerskab med os, noget for jer!

Som partner til Retail Institute Scandinavia får din virksomhed den helt rette eksponering på flere forskellige platforme overfor et kundekartotek af interessante og top relevante virksomheder i Danmark og Skandinavien, hvor bl.a. beslutningstagere er en del af modtagergruppen.

Vi tilbyder bl.a. eksponering i vores daglige nyhedsbrev, som hver dag sendes ud til vores medlemmer for at holde dem ajour med, hvad der foregår af inspirerende og innovative tiltag i retaillandskabet, spalteplads i vores medlemsmagasin Retail+ og eksklusiv stadeplads på vores konferencer. Vi sørger for at jeres indhold bliver leveret til vores medlemmer på en professionel og inspirerende måde, så det har værdi for alle parter.

Ønsker du et overblik over mulighederne kan du klikke på knappen herunder, og læse mere om mulighederne for et partnerskab med Retail Institute Scandinavia.

Vil du vide mere?

Kontakt Anne Sixhøj Hockerup, hvis du er nysgerrig på, hvad vores partnerskaber kan gøre for dig og din virksomhed, eller ønsker en snak om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt Anne

 

De har allerede nydt godt af vores partnerskaber

Vil du være et skridt foran konkurrenterne?
Ønsker du at være vores partner eller blot høre mere om vores patnerskaber?