Skip to main content

Handelsbetingelser hos Retail Institute Scandinavia

Generelle oplysninger

Retail Institute Scandinavia A/S
Gl. Lundtoftevej 1E, 2. sal
DK-2800 Kgs. Lyngby
CVR nr.: 31500915
Telefon: +45 7023 3010
Email: retail@retailinstitute.dk

Priser

Alle priser er i danske kroner og angivet eksl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Kunder kan betale med faktura. Og i 2024 også med kort.

Faktura vil blive sendt til dig efter modtagelse af din bestilling/tilmelding. Betaling med kort vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og eksl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Vi tilstræber at afsende ordre inden for få dage og med levering indenfor 2-5 hverdage.
Vi sender til hele Danmark. Ved køb af bøger er fragtprisen 95kr, som bliver lagt oveni prisen på bogen ved bestilling. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Vi vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Retail Institute Scandinavia A/S
Gl. Lundtoftevej 1E, 2. sal
DK-2800 Kgs. Lyngby

Efter aftale med os via email: retail@retailinstitute.dk

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på retail@retailinstitute.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Retail Institute Scandinavia A/S

Gl. Lundtoftevej 1E, 2. sal
DK-2800 Kgs. Lyngby

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Varen skal være i samme stand som ved modtagelse heraf.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur minus fragtgebyret på DKK 95,-.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Retail Institute Scandinavia. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop