Skip to main content
 • Medlemskab

Med Retail Institute Scandinavia står du stærkere…

Er du medlem af Retail Institute Scandinavia, får du støtte fra et videnshus med ekspertise i retail. Her får du indsigt og inspiration til handling i en stærkt konkurrencepræget retailbranche.

Seks gode grunde til at være medlem: 

 • I ved, hvad der sker, når det sker
 • I bliver inspireret fra andre i retail
 • I kender de nyeste trends og tendenser
 • I oplever selv det nyeste sammen med os
 • I er opdateret på strukturen og udviklingen i detailhandlen
 • I kan sparre med os om et emne,  der netop optager jer

Et medlemskab hos Retail Institute Scandinavia gælder for ALLE i medlemsvirksomheden, og der er ingen begrænsninger for, hvem der kan modtage informationer, indsigt og inspiration til deres hverdag samt gøre brug af de mange gratis aktiviteter og rabatter på både udgivelser, konferencer og foredrag mm.

Med Retail Institute Scandinavia i ryggen, får du den nyeste og mest relevante inspiration sammen med fact-baseret viden i 3 valgfrie formater, så du kan vælge hvordan og hvornår din viden skal komme – digitalt, Face-2-Face eller fysiske udgivelser.

Alt dette får du i medlemskabet

De digitale indsprøjtninger

De digitale indsprøjtninger

Viden & Indsigt

Retail+ er en digital samling af den mest relevante viden. Bliv klogere på fremtidens trends & tendenser fra ind- og udland, få dybdegående viden om på kundernes adfærd, læs interviews fra nøglepersoner i branchen og meget mere.  Få adgang til et skatkammer af viden, indsigter og inspiration.

Watch

Danmarks bedste retail-nyhedsbrev som lander i indbakken hos alle medarbejderne hver dag. Over 30 unikke historier om ugen fra ind- og udland holder jer opdateret på de mest relevante og inspirerende nyheder i branchen.

Mind Retail

Hvad rører sig i international retail? Elleve gange årligt modtager i Mind Retail. Et nyhedsbrev med overblik over de mest mest interessante internationale retail-nyheder, udarbejdet af vores internationale samarbejdspartner i MIND Group. 

Branchetal

I ved altid, hvordan det går i netop jeres branche, da I hver måned bliver opdateret på omsætningstal for detailhandlen generelt og specifikt på udvalgte brancher. 

Whitepapers

Vores whitepapers dykker ned i aktuelle tendenser og har et analyserende perspektiv på brancher og trends. Med dem, er du altid opdateret.

Indsigt i øjenhøjde

Indsigt i øjenhøjde

FMCG Fast Forward

Konference

Du får som medlem rabat på årets store dagligvarekonference: FMCG Fast Forward. Konferencen ligger fast den første torsdag i november måned.

Refresh Retail

Konference

Du får som medlem rabat på årets retail konference, som hvert år bliver afholdt i marts. Her står de bedste på scenen for at give indsigt og inspiration fra detailhandlen

Deep Dive

Konference

Ved Deep Dive konferencerne fokuserer vi på de hotteste og mest relevante topics. Her får du rabat, når vi dykker ned i det alle går og snakker om. 

Trendseminar

Årets Trendseminar afholdes både i København og i Århus. Det er gratis for vores medlemmer og du kan glæde dig til at få de nyeste retailtrends fra ind- og udland. 

Morgenbriefings

Bliv på blot få timer opdateret på højaktuelle emner, som du bør have på radaren, når vi giver indsigt og konkrete forslag til forandring. Her er der rig mulighed for lære nyt samt netværke med andre deltagere.

Foredrag

Ønsker I en saltvandsindsprøjtning af relevante indsigter og inspiration til virksomheden? Så er vores foredrag sagen. Vi kommer ud til jer og giver indsigt og inspiration i øjenhøjde. Som medlem får du rabat på alle vores foredrag. Se de mange foredrag her

Retailtur og NRF i New York

Som medlem får du rabat, når vi hvert år i januar inviterer med på en guidet retailtur og deltager i verdens største retailevent: NRF konferencen i New York.

Retailture

Få en inspirerende tur til de mest innovative retailbyer i  verden. Her guider vi jer rundt til de mest spændende og nyskabende koncepter til en yderst fordelagtig medlemspris. Vi skræddersyer det til jer og jeres behov og har også vores årlige faste tur til New York.

Sparringsmøde

I har et årligt sparringsmøde med os, hvor I sætter dagsordenen, og vi giver jer inputs, perspektiver og ny viden. Det kan være ny strategi, opdatering på specifikke emner eller hvad I har brug for. I er velkomne hos os, og vi kan også mødes digitalt.

Bladr igennem de mange trykte udgivelser

På print

Udgivelser

har gratis adgang til flere bøger, der bl.a. giver jer specifik viden om trends og udviklingen i over 350 i kæder i mere end 30 brancher. I får også viden om udviklingen i e-handel, trends og tendenser samt prognoser for dagligvarehandlen ligesom I har adgang til vores internationale trendbøger lavet i samarbejdet med vores internationale netværk.

  Uanset hvilken funktion du besidder i virksomheden, kan du få gavn af et medlemskab hos Retail Institute Scandinavia. Læs mere om de forskellige fordele pr. arbejdsfunktion herunder.

  Marketing

  Med adgang til viden, indsigter og data om trends og tendenser inden for forbrugeradfærd, vil jeres marketingafdeling stå stærkere i forhold til:

  • At få en mere dybdegående forståelse for jeres målgruppe
  • At kunne målrette markedsføringen mere præcist
  • At levere succesfulde innovationer
  • At få et bedre beslutningsgrundlag til at basere beslutninger om strategier, kampagner m.m. på og dermed minimere risici
  • At kunne reagere hurtigere på ændringer i forbrugeradfærd og dermed opnå en konkurrencefordel

  Salg

  Med adgang til viden og en dybere indsigt i, hvordan forbrugerne tænker, handler og træffer beslutninger, vil jeres salgsafdeling stå stærkere i forhold til:

  • At få en bedre forståelse af kunderne og dermed få nemmere ved at udarbejde den rette salgsstrategi
  • At kunne udarbejde stærkere salgsargumenter og præsentationer, som giver større troværdighed og autoritet
  • At øge effektiviteten ved at tilpasse kommunikation og produkttilbud mere præcist til kunderne
  • At kunne spotte nye trends og muligheder i markedet
  • At netværke med ligesindede inden for branchen

  Human Resource

  Med adgang til viden og indsigter om forbrugeradfærd, og hvad der driver og motiverer de forskellige generationer, vil jeres HR afdeling stå stærkere i forhold til:

  • At rekruttere og fastholde de bedste talenter
  • At skabe en arbejdspladskultur, der motiverer medarbejderne og dermed skaber en mere produktiv arbejdsplads
  • At øge medarbejdernes engagement og trivsel ved at forstå hvordan mennesker reagerer på forskellige stimuli
  • At få inspiration til nye HR-initiativer

  Vil du være et skridt foran konkurrenterne?

  Er du interesseret i at tegne et medlemskab eller høre mere om, hvordan et medlemskab kan gavne din virksomhed, bedes du kontakte Direktør Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller Community & Event Manager Birgitte Milling på bm@retailinstitute.dk

  Det siger andre, som vælger at blive medlem:

  – Vi kender vores egen branche, men ikke de generelle tendenser og strømninger i markedet
  – Vi er gode til at se på vores historiske salgstal, men mangler inputs og inspiration til at se frem
  – Vi mangler inspiration fra andre om, hvad de er lykkedes med
  – Vi kender vores egen udvikling, men ved ikke hvordan vores branche og detailhandlen generelt udvikler sig.
  – Vi kender kæderne, men ved ikke hvilke kæder, der vokser og har succes
  – Vi laver analyser for vores kategorier, men har lille viden om de overordnede forbrugertrends
  – Vi tror, vi kan få ny viden og godt udbytte ved at netværke mere med andre i branchen.

  Pris

  Et medlemskab koster DKK 38.060 ex. moms årligt.

  Birgitte Milling

  Birgitte er vores Community & Event Manager. Hun tager sig godt af vores medlemmerne og sørger for, at de har alt, hvad de har brug for. Ønsker du at blive medlem, er du meget velkommen til at tage fat i Birgitte.

  0
   0
   Se kurv
   Din kurv tomRetur til shop