Skip to main content
  • Foredrag og workshops

Få indsigt i øjenhøjde, og bliv inspireret til handling med et foredrag

Vil du blive klogere på bl.a. butikken og personalets roller, forstå Generation Y og Z eller globale retailtrends? Så book et foredrag og bliv inspireret af vores erfarne foredragsholder Dorte Wimmer, der med sin ekspertviden om forbrugerne, detail- og dagligvarehandlen giver dig og din virksomhed unik indsigt på områderne.

Forbrugerne har ændret adfærd markant. Men hvad betyder det for detailhandlen, og hvilken betydning har fænomener som e-handel og digitalisering for de fysiske butikker? Hvordan sikrer man kundetilstrømmen, fremtidssikrer forretningen og forvandler buzzwords som omnichannel og e-influence til konkret forståelse og handling? Hvem er Generation Y, og hvordan tiltrækker og fastholder du dem – både som kunde og medarbejder?

Hvis du ønsker at arbejde med indsigterne, kan foredraget også med fordel kombineres med en workshop, hvor i selv er med til at kortlægge, hvad tendenserne betyder for netop jeres forretning.

Gå på opdagelse i vores foredrag nedenfor.

Dorte Wimmer

Vores Direktør Dorte er en meget erfaren og kompetent foredragsholder, der videreformidler sine unikke indsigter til publikum på en sjov, inspirerende og ikke mindst lærerig måde.

Som medlem får du rabat på alle foredrag

0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop