Skip to main content

Book et foredrag
Generation Z: Fremtidens kunde og medarbejder

Generation Z -FORSTÅ OG FANG DEM: DE 8 BUD

Gen Z, der er født mellem 1995-2010, stiller nye krav til dig og din forretning. Det er vigtigt at forstå dem, hvis du vil vinde både nu og i fremtiden, for de har utrolig stor indflydelse på forbruget både direkte og indirekte. Men også fordi øvrige generation adopterer deres vaner, adfærd og værdier på sigt. Det er derfor en generation, du ikke må misse. Men hvor godt kender du dem? Og er din forretning klar til at tiltrække og fastholde dem? 

De er kort sagt vores kunder nu og i mange år frem, og dem vi skal kunne forstå og fastholde for at vinde i fremtiden. 

Dorte Wimmer har studeret denne interessante generation i mange år og har i marts 2024 udgivet en stor rapport baseret på et stort, dansk forbrugerstudie om netop denne gruppe. Med afsæt i netop den viden giver Dorte Wimmer dig 8 afgørende bud, hvis du vil vinde deres gunst både nu og i fremtiden. 

Du bliver meget klogere på, hvordan du får generationen ind i butikken – men også hvordan du tiltrækker dem som medarbejdere. 

Udvalget er større end nogensinde før, og kampen om kunderne bliver mere og mere svær at vinde. Men ved hjælp af de 8 bud, vil du få løsninger, der kan give dig og din virksomhed værdi – og du vil kunne tiltrække en generation, der umiddelbart ikke mener, andre skal fortælle dem, hvad de har brug for. Den balance kan være svær for øvrige generationer, men det er slet ikke så svært at mødes og tale et fælles sprog. 

Du vil også blive præsenteret for best practice cases, som du kan lade dig inspirere af. 

”Forståelse af Gen Z er afgørende for succes i fremtiden, da de sætter retning – ikke kun for dem selv, men også for alle os andre, der hele tiden adopterer deres værdier, vaner og ikke mindst shoppeadfærd,” siger direktør i Retail Institute Scandinavia, Dorte Wimmer

I foredraget får du et unikt indblik, i hvad der skal til, for at de bliver tiltrukket af din butik, køber en varer og forhåbentlig kommer igen. For fanger du dem ikke i første omgang, er de allerede videre til næste udbyder. 

Kort sagt, så vil du gå derfra med et klart indblik i, hvordan Generation Z bliver nøglen til din virksomheds succes – enten som medarbejdere eller som kunder.

Foredraget afholdes af direktør Dorte Wimmer.

Book og hør mere på: dw@retailinstitute.dk

KONTAKT

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 40 32 98 10

Hvorfor er Gen Z interessante?

  1. De definerer de nye spilleregler!  …og vil du vinde talenterne, så skal du kende dem og spillet. 

  1. De er fremtiden! …de er kunder, men de er også ansatte og vores fremtidige chefer.

  1. De smitter af! …deres værdier og behov bliver adopteret af øvrige generationer.

0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop