Skip to main content
  • Presse

Pressekontakter

Dorte Wimmer

Direktør, Forfatter & Trendforsker

Mail: dw@retailinstitute.dk
Direkte: +45 40 32 98 10

Dorte har arbejdet med detailhandlen, trends og forbrugeradfærd i over 15 år i danske og internationale koncerner blandt andet med fødevarer. Dorte Wimmer er ekspert i nutidens og fremtidens detailhandel og forbrugsmønstre. Hun har stor viden og indsigt og ved, hvordan virksomheder bør agere for at vinde fremtidens forbrugeres loyalitet. Denne viden spænder lige fra strategi og branding til købsadfærd og cross channelstrategi til implementering.

Dorte Wimmer har de sidste par år holdt foredrag om retail-trends og forbrugere for over 3.000 personer i både Danmark, Europa og Asien. Dorte Wimmer er retail- og forbrugerpassionist/director og er uddannet cand.merc samt certificeret coach. Dorte Wimmer underviser desuden i Retail Marketing på Copenhagen Business School og blev nomineret til Årets Foredragsholder 2016 i Norge.

Henning Bahr

Adm. direktørm ejer og chefredaktør

Mail: hb@retailinstitute.dk
Direkte: +45 20 43 00 11

Henning har siden 2008 været direktør for og indehaver af Retail Institute Scandinavia, som er fusioneret med Stockmann-Gruppen, som Henning Bahr købte i 1990. Som adm. direktør arbejder han i dag både med konsulent- og markedsanalyseopgaver for private og offentlige virksomheder.

Henning Bahr arbejdede oprindeligt med retail banking med ansvar for filialplanlægning, markedsanalyse og produktudvikling. Senere fulgte jobs i markedsanalysebranchen med ansvar for såvel servicevirksomheder som retail og FMCG. Henning Bahr er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København og efteruddannet på Stanford University med fokus på management-programmer.

Download logo

Her kan du downloade Retail Institute Scandinavias logo samt fotos af medarbejdere til redaktionel brug.

0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop