Skip to main content

BOOK ET FOREDRAG:
8 Retail Growth Hackers

Identificer nye muligheder: Sådan får du succes i fremtidens detailhandel

Er du klar til at tage din detailforretning ind i fremtiden og udvide din omsætning via nye indtjeningsmuligheder?

Udfordringerne for retail er konstante, konkurrenterne er skarpe, og forbrugerne kræver mere end nogensinde før. Men midt i forandring, findes der også enorme muligheder, og skal de udnyttes, handler det om at være agil, tænke frem og turde satse på nye mulige vækstområder.

I foredraget 8 Retail Growth Hackers får du indsigt i hvilke muligheder, de nye tider giver, og så får du konkrete råd til, hvordan du kan tilpasse forretningen og samtidig skabe innovation.

På baggrund af utallige studier og undersøgelser, besøg i butikker rundt om i verden samt masser af research, har Retail Institute Scandinavia identificeret de 8 Retail Growth Hackers, der har skabt omsætningsvækst hos retailere verden over. Direktør Dorte Wimmer guider dig i foredraget netop gennem de 8 Retail Growth Hackers, der kan spore dig ind på nye indtjeningsmuligheder – både inden for og omkring din eksisterende forretning.

Kom og bliv inspireret, når Dorte Wimmer hjælper dig med at gentænke din strategi og få indsigt i, hvordan du kan omfavne fremtidens udfordringer og omdanne dem til muligheder. Dette foredrag er en unik chance for at få konkrete værktøjer og ny viden, der kan drive din forretning fremad i en dynamisk og konstant foranderlig detailverden. Vi lover, at du går derfra med kurven fuld af brugbar inspiration, som du kan lægge i din virksomheds værktøjskasse.

Vi glæder os til at se dig.

For booking og yderligere info, kontakt: dw@retailinstitute.dk

KONTAKT

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 40 32 98 10.

0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop