Skip to main content
 • Analyse | Butikker | Centre | Convenience | E-handel | Forbrugeradfærd

Forfatter: Lasse Lyhne
Dato: 05/04/2017

4 råd til retailere fra Terry Lundgren – direkte fra WRC i Dubai

World Retail Congress, der for andet år i træk afholdes i det storslåede Dubai, samler de mest indflydelsesrige beslutningstagere og ledere fra international detailhandel. Retail Institute Scandinavia deltager som sædvanlig på kongressen, hvor der i disse dage høstes vigtig viden om, hvad der rører sig både blandt forbrugerne og på den internationale detailhandelsscene.

Hvad er de nyeste tiltag og innovationer i detailbranchen? Hvilke trends og strategier viser vejen frem i branchen nu og fremover? Temaet på konferencen i år er ”Reimagining the Customer Experience”, og det kan allerede nu afsløres, at temaer som personalisering, customization og on demand er store emner på kongressen. Vi giver dig her et eksempel på nogle af de guldkorn, der bliver delt flittigt ud af i disse dage i Dubai. Du kan læse meget mere i den næste udgave af Retail+, der udkommer til juni, hvori du også får vores studietur til det bedste retail i Mellemøstens luksusparadis, Dubai.

Ifølge Terry Lundgren, CEO for stormagasinkæden Macy’s, er kun én ting sikkert i dagens hastigt udviklende digitale virkelighed: ”Change happens in the blink of an eye!”

Men hvordan skal retailere så følge med? Terry Lundgren udtrykker det såre simpelt for retailbranchen: ”Don’t blink!” – selvfølgelig med pointen om, at retailere må holde sig til og følge med tiden og de skiftende forbrugerkrav.

Terry Lundgrens 4 fokusområder for fremtidens retail:

[ordered_list]

 1. BRANDUNIKHED OG -EKSKLUSIVITET
  Det er slut med at konkurrere på pris. De digitale kunder finder hurtigt frem til den butik, hvori de får mest værdi for pengene ved hjælp af deres trofaste følgesvend, mobilen. Fokuser i stedet for på dét, der gør dit brand og dine produkter unikke. Skift værdi ud med værdier.
 2. BUTIKKER, DER BEGEJSTRER
  Gi’ kunderne noget at glæde sig til! Invester i dine medarbejdere, så de kan give kunderne den unikke, personlige oplevelse i butikken. Få hjælp fra teknologi til både at højne shoppeoplevelsen for kunderne og assistere personalet.
 3. ONLINE INKLUSION
  Glem ikke onlineforretningen! Onlinevæksten fortsætter, og giver du ikke kunderne mulighed for at bevæge sig på tværs af kanaler, taber du dem. Brug online til at få kunderne ind i den fysiske butik og til at skabe en gnidningsfri shoppeoplevelse.
 4. ”BIG IDEAS MATTER”
  Tænk kreativt! Lad dig ikke slå ud af en smule modgang – de største innovative ideer i retail er opstået efter stor modgang eller større nederlag.

[/ordered_list]

Det sker

Det sker

 • Medlemsmøde

  6.dec 2023

  Vores næste Retail Connect medlemsmøde er den 6. dec.

 • Konference

  14.mar 2024

  Tilmeld dig årets store Refresh Retail konferencen 2024

 • NYC tur

  13-16.jan 2024
  Kom med til NYC og NRF d. 13-16 januar 2024
 • AI Foredrag

  Book her

  Temaet handler om AI og dens udvikling i central europa

 • Prognose 2033

  Læs her

  Nu kan du få fingrene i den seneste prognose for dagligvarehandlen

 • Foredrag

  Book her

  Vil du vide hvordan du vinder fremtidens kunde?

 • Bøger

  Bestil her

  Med viden og overblik står du stærkere

0
  0
  Se kurv
  Din kurv tomRetur til shop