Byt til nyt hos Toys “R” Us

Byt til nyt hos Toys “R” Us

Amerikanske forældre og institutioner kan nu bytte deres småbørnsudstyr til nyt hos Toys “R” Us og Babies “R” Us. Tilbuddet gælder udstyr som vugger, barnevogne, kravlegårde, høje stole og autostole.
Når man afleverer sit gamle ustyr, udløser det 20 procents rabat på nyt udstyr inden for samme kategori.

Det er uden tvivl et tiltag, der tiltrækker kriseramte kunder, men krisen har ifølge Toyr “R” Us intet med initiativet at gøre.  Meningen er tage ældre, usikkert udstyr ud af markedet – i stedet for at forældrene sælger eller giver det videre til andre familier.
Netop inden for disse kategorier er der mange tilbagekald på grund af sikkerhedsbrister. I 2008 blev 563 produkter kaldt tilbage.
Desuden er reglerne for, hvordan man sikkerhedstester børneudstyr ændret I de seneste år I USA, f.eks. har autostole fået en sidste anvendelsdag, da materialerne i stolene forgår over tid og derfor er mindre sikre i uheld.

Initiativet kaldes “The Great Trade-In” og varer fra 28. august til 20. September, og kæden har store forventninger til, at kunderne vil bytte til nyt. Derfor opfordrer man på forhånd storkunder såsom børnehaver til at bestille varerne på forhond, så de ikke er udsolgt.

Et ualmindeligt snedigt markedsføringstiltag i en tid, hvor kunderne trækker udskiftninger til det sidste, og hvor kæden har brug for øjeblikkelig omsætning.
gear-trade-in-lp082809_02


Kategorier:
,