Den bedste service er den, du ikke regner med

Den bedste service er den, du ikke regner med

hyatt1
Hyatt Hotels har indført en ny praksis, der er et finurligt twist på god service. Hotelkæden har tilført den gode service et drys autenticitet og personlighed. Man har nemlig givet kædens ansatte lov til at strege folks regninger på mad, drikke, betalingsfilm, roomservice osv., hvis de ansatte føler for det.  Hyatt kalder det selv Random acts of generosity.

Ideen bag initiativet er en anerkendelse af, at god service er det samme som menneskelighed. Det er simpelthen menneskeligt, når en af Hyatts ansatte ud af det blå forærer dig din aftensmad, uden servicen er sat i system.  Derimod er det nærmest maskinelt, når en concierge åbner hoteldøren for dig, som han gør for alle andre.

Hyatt forsøger med Random acts of generosity at gøre op med det noget ensartede og sterile image mange hotelkæder har. Det er kun medlemmer af Hyatt Gold Passport, der kan se frem til de tilfældige nedslag af godhed.

I en tid, hvor kunderne har færre penge at bruge, gælder det om at knytte dem til sig. Udsalg og slagtilbud skaber trafik i butikken, god service og gode og overraskende oplevelser skaber loyale kunder.


Kategorier:
, ,