Skip to main content
 • E-handel | Konference | Oplevelser | Sociale Medier | Strategi

Forfatter: Lasse Lyhne
Dato: 21/12/2022

Et blik ind i fremtidens retail

Juleaften falder i år d. 15. januar. I hvert fald, hvis man er retailnørd. Her indledes NRF Retails´ Big Show nemlig I New York. Konferencen er den største og vigtigste af sin art. Her taler alle de store CEOs i de over 350 sessioner og her viser mere end 800 udstiller deres nyeste produkter frem indenfor alverdens kategorier. Det er et uunværligt  blik ind i fremtidens retail. Vi kickstarter hele rejsen mod fremtidens retail igen i år allerede den 14. januar, hvor Dorte Wimmer er guide rundt i New Yorks mest innovative og spændende butikker. Ud over at opleve det hele first hand, giver dagen rig mulighed for at netværke med andre retailere og ikke mindst få mange skridt ind på kontoen.

Der er (mindst) 5 grunde til at tage med på turen i år:

1: Få løst konkrete udfordringer

Er man som retailer på jagt efter et nyt kassesystem, en ny cloudservice, hjemmeside-service eller andet, så kan man på det store Expo-området helt sikkert finde leverandører til dette, som kan demo og give en indgående forklaring om fordelene.

2: Hent inspiration fra de store

Hør hvad der rør sig hos de store fx Wallmarts CEO John furner, Macys Jeff Gennette og Jason Buechel fra Whole Foods. De har altid en meget stærk fornemmelse for de overordnede bevægelser i markedet og nogle stærke visioner for, hvordan de skal håndteres.

3: Fornem fremtiden

Talerrækken dækker også over små innovative virksomheder, som man kun kan blive inspireret af og som er et godt bud på fremtidens retail. I år skal Sarah Lafleur fx tale. Hendes virksomhed, MM Lafleur har haft kæmpe succes med specialiseret i personlig shopping for travle businesskvinder. Det bliver interessant at høre, hvordan man indtager et så lille marked med så skarp en målgruppe. Den amerikanske gymnastiksensation og fire-dobbelte OL-vinder Sime Biles kommer også. Skal man have en pause fra taler, kan man gå på opdagelse i Innovation Lab hvor startups showcaser fremtidens tech i retail.

4: Bliv del af en bevægelse

Det er overvældende, når over 40.000 mennesker, der brænder for retail er samlet på et sted i 3 dage– pludselig føler man sig som del af et community og en bevægelse, hvilket giver uanet mægnder af energi og inspiration

5: Retailturen – fremtidens retail first hand

Som optakt til konferencen giver vores guidede retail-tur den 14 januar dig en maggi-terning af innovation,  når vi oplever konkrete eksempler på nogle af de trends der rør sig. Vi besøger over 20 innovative og dybt originale butikker, der alle viser nye veje for retail. År efter år slår det os, at New York bare kan blive ved med at overraske. Og så får du mulighed for at netværke og tilbringe en hel dag sammen med nogle af de dygtigste og mest nysgerrige retailere fra Danmark.

[button size=”large” button_align= “center” target=”_self” hover_type=”enlarge” text_align=”center” text=”Læs mere og book plads her” link=”https://retailinstitute.dk/new-york-2023/”]

Det sker

Det sker

 • Medlemsmøde

  6.dec 2023

  Vores næste Retail Connect medlemsmøde er den 6. dec.

 • Konference

  14.mar 2024

  Tilmeld dig årets store Refresh Retail konferencen 2024

 • NYC tur

  13-16.jan 2024
  Kom med til NYC og NRF d. 13-16 januar 2024
 • AI Foredrag

  Book her

  Temaet handler om AI og dens udvikling i central europa

 • Prognose 2033

  Læs her

  Nu kan du få fingrene i den seneste prognose for dagligvarehandlen

 • Foredrag

  Book her

  Vil du vide hvordan du vinder fremtidens kunde?

 • Bøger

  Bestil her

  Med viden og overblik står du stærkere

0
  0
  Se kurv
  Din kurv tomRetur til shop