Skip to main content

Leading Retail Forward

november 26 kl. 08:00 – kl. 12:30

Leading Retail Forward

…inspirerende ledelse i øjenhøjde

Gå ikke glip af en inspirerende halvdagskonference, der kan transformere din tilgang til ledelse i retail. Du vil møde nogle af de bedste i branchen og blive klogere på, hvordan du kan inspirere og motivere dine medarbejdere endnu mere og sikre din virksomheds succes i fremtiden. Vi vil også fokusere på selvledelse, så du kan styrke din egen udvikling samt lære, hvordan en stærk kultur af selvledelse i virksomheden kan booste moral, effektivitet og innovation. 

Topmotiverede medarbejdere

Du vil få en unik mulighed for at høre fra nogle af de mest succesfulde virksomheder i retail, der har vundet priser for deres enestående ledelsesstil, som bl.a. inkluderer medarbejderløfter, trivselsinitiativer og fokus på mental sundhed.

Hvordan leder du Generation Z?

Generation Z indtager arbejdsmarkedet med storm, og deres forventninger til arbejdslivet er anderledes end tidligere generationer. På konferencen vil du også høre fra virksomheder, der formår at tiltrække, fastholde og lede en dynamisk generation, der er født digitale.

Selvledelse: Vejen til at opnå personlige og professionelle mål

Selvledelse er en nøglekompetence i dagens dynamiske arbejdsmarked. Du får bud på, hvordan du opsætter mål for dig selv, forbliver motiveret og opnår resultater – både på det personlige og professionelle plan.

Hvorfor deltage?

 • Få indsigt fra prisvindende ledere: Hør fra de bedste i branchen og lær af deres erfaringer og succeshistorier.
 • Bliv klædt på til at lede Generation Z: Få konkrete tips og strategier til at tiltrække og fastholde unge medarbejdere.
 • Mestre selvledelse: Opnå dine mål med effektive selvledelsesværktøjer.
 • Netværk: Mød ligesindede og udvid dit professionelle netværk.

Konferencen er relevant for ledere på alle niveauer samt for medarbejdere uden ledelsesansvar, der ønsker at styrke deres selvledelseskompetencer og bidrage til en dynamisk og succesfuld arbejdsplads.

Leading Retail Forward

Hvornår?

november 26 kl. 08:00 – kl. 12:30

Hvorhenne?

Center for Ledelse
Folke Bernadottes Allé 45, København, 2100, Danmark

Der er 90 gratis parkeringspladser omkring Center for Ledelse, det er først til mølle princippet. 

Alternativt kan man parkere på modsatte side af togskinnerne og gå over langeliniebroen til døren.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Medlemsbillet
kun for medlemmer af Retail Institute Scandinavia
1.495,00 kr.
100 tilgængelig
Øvrige
For ikke-medlemmer af Retail Institute Scandinavia
2.495,00 kr.
100 tilgængelig

OBS!

Prisen for medlemmer er 1.495kr eks. moms.
Prisen for ikke-medlemmer er 2.495kr eks. moms

Ved tilmelding gives der accept til at deltagerliste må deles på dagen og der må tages billeder til brug af markedsføring af lignende events.

Ved tilmelding giver samtykke til at vi kan dele deltagerlisterne med alle på konferencen samt tages fotos. Afbud modtaget senest 14 dage før konference dagen giver refusion på 60 pct. af konferencegebyret. Afbud mellem 13 og 8 dage før giver refusion på 40 pct. af indbetalt konferencegebyr. Afbud senere end 7 dage før giver ikke refundering, men pladsen kan altid benyttes af en anden person

Partnere

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i de nyeste trends og tendenser indenfor retail samt de bedste tilbud på konferencer, studieture, trendudgivelser og brancherapporter.

  0
   0
   Se kurv
   Din kurv tomRetur til shop