Skip to main content

Morgenbriefing

september 26 kl. 08:00 – kl. 10:30

NØGLEN TIL FREMTIDENS RETAIL

Kinas innovative løsninger

Hvad er det, de kan, som vi ikke kan? Hvor langt fremme er de? Hvad gør de i retail, som vi kan lære af? Hvorfor er de klogere og hurtigere end alle andre? Hvordan lader vi os nemmest inspirere af deres Tech udvikling? Er de mere end bare Shein og Temu? Og bør vi frygte, at vores penge havner i kinesiske lommer?

Der findes ingen dumme spørgsmål, når det kommer til Kina, men der findes til gengæld mange spørgsmål, og dem kan du få svar på til vores Morgenbriefing den 26. september, hvor vi netop sætter fokus på Kina.

Til dette morgenmøde kan du glæde dig til: 

 • Indsigt i Kinas teknologi og digitale forretningsmodeller
 • Indblik i Kinas grønne transformation
 • Udvikling og inspiration fra et af de mest førende og innovative lande i verden
 • Specifikke cases fra vores to talere
 • Netværk blandt ligesindede

Indsigt fra China Experience

”Vi er generelt meget core-centreret i europæiske virksomheder, hvor vi ønsker at blive rigtig, rigtig gode til noget og fokusere på det. Kineserne har en strategi om at brede sig og sprede sig for at risikominimere. Fordi hvis der er noget, der ikke går godt, så er der sikkert noget andet, der gør det.”

Ordene stammer fra Founder og CEO i China Experience, Peter Lisbygd, som vi har inviteret til at dele ud af sin store viden om Kina og alt det, kineserne kan. Peter har arbejdet med Kina i snart 20 år, hvor han flyttede til Shanghai og startede sin virksomhed, og han forstår om nogen de kinesiske forhold, og hvordan Kina former nye dynamikker både i Asien, men så sandeligt også i resten af verden.

Peter har ekstra fokus på teknologi, nye digitale forretningsmodeller og Kinas grønne transformation. Og så vil han helt sikkert også dele ud af sin viden om Kina, som forhåbentligt vil sætte tankerne i gang og gøre jer i stand til nemmere at navigere og udvikle fremtidens forretning.

Indsigt fra Leaf Digital

Med kontorer i både Danmark og Shanghai er Leaf Digital klædt usandsynligt godt på til at hjælpe danske brands med at positionere sig på det kinesiske marked.

Leaf Digital har indsigt i internationale brands og de udfordringer, de kan møde, når de går ind på et yderst dynamisk marked i Kina. Som et førende socialt mediebureau kan de hjælpe med alt fra sociale medie-strategier og influencer marketing til content og betalt annoncering – alt målrettet det kinesiske marked.

Vi har inviteret Niels Christian Flintholm, partner i Leaf Digital, så han kan komme forbi og tale til vores morgenbriefing. Han vil præsentere nogle helt konkrete best practice cases, der kan inspirere dig og din virksomhed til at klare sig i en omskiftelig verden fuld af uforudsete forandringer. Det er det, de kan.

– Vi hjælper brands med at omfavne nutiden og være en del af fremtidens udvikling inden for online detailhandel, marketing og kommunikation og hjælper brands med at skulle sig ud i Kinas digitale landskab.

Morgenbriefing

Kinas innovative løsninger: Nøglen til fremtidens retail?

Hvornår?

september 26 kl. 08:00 – kl. 10:30

Hvorhenne?

Moviehouse Rooftop
Tuborg Boulevard 10, Hellerup, 2900, Danmark

Parkering kan ske på gadeplan omkring eksperimentariet / Moviehouse eller i Q-Park parkeringskælder lige ved siden af.

Moviehouse ligger i samme bygning som Eksperimentariet, gå ind af indgangen til højre for eksperimentariet og tag elevatoren op til Moviehouse

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Medlemmer
0,00 kr.
Ubegrænset
Øvrige
1.495,00 kr.
Ubegrænset

OBS!

Der er begrænset pladser, og max 3 gratis pladser pr. medlemsvirksomhed, men kun 750kr for ekstra deltagere

Tilmeldingen er bindende, og ved manglende afbud tillader vi os at tage et no-show-fee på 450,00 kr.

Partnere

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i de nyeste trends og tendenser indenfor retail samt de bedste tilbud på konferencer, studieture, trendudgivelser og brancherapporter.

  0
   0
   Se kurv
   Din kurv tomRetur til shop