Skip to main content

Retail Connect Trendseminar

maj 16 kl. 08:00 – kl. 11:30

TRENDSEMINAR

Velkommen til årets Trendseminar i København. Vi glæder os til at byde vores deltagere indenfor til et par timer med fuld fokus på de trends og tendenser, der påvirker retailbranchen anno 2024.

Her bliver du opdateret på det nyeste

Kom med til vores trendseminar og bliv på bare få timer opdateret på alt det nye, når vi har samlet en maggiterning af det du skal vide om retailbranchen anno 2024. Du får indblik i:

# 8 Growht Hackers i Retail 2024. Retail og kunderne er i konstant forandring, og det åbner op for nye muligheder. Hør om 8 Growth Hackers, der kan være din genvej til til øget indtjening.

# Best practice cases: Alle trends vil blive krydret med masser af best practise cases fra hele verden, så du kan blive inspireret af hvad andre allerede har gjort.

# Retailerundersøgelsen 2024: Vi præsenterer dig for vores store årlige retailerundersøgelse. Vi har spurgt beslutningstagerne i retail om hvad deres forventninger er til  2024, hvor de vil investere, hvad deres fokusområder er og meget mere og vi kan allerede nu godt afsløre at der er sket en del siden sidste år.

# Udviklingen i dansk retail: Med udgangspunkt i data fra over 300 retail kæder fordelt på over 25 brancher i Danmark tegner vi et grundigt indblik i den strukturelle udvikling i hele branchen. Hvilke brancher går frem? Hvilke brancher går tilbage og hvem er årets højdespringer? Hvem klarer sig godt i udlandet og hvordan går det med de udenlandske kæder i Danmark.

Case: Sidst men bestemt ikke mindst er der en inspirerende retailer, som allerede nu arbejder med en af de spændende trends, så spænd hjelmen, der er masser af ny viden at hente.  

Efter trendseminaret kan bogen Kæder i Dansk Detailhandel downloades, hvor du finder alt ovenstående samt meget mere viden.

Er det gået helt i fisk for Søstrene Grene?

Sidste år havde Søstrene Grene 50 års jubilæum og mange af de værdier og kundeoplevelser, som har været med fra starten, er stadig gældende og måske mere end nogensinde yderst afgørende for at tiltrække kunderne i butikken.

Hvordan har de søsterficeret ”experimental retail” og hvordan ser de på fremtidens kunde – og hvorfor tror de stadig så meget på den fysiske butik.

Mød Chief Strategy Officer Line Krogh Vogdrup fra Søstrene Grene og hør historien bag Søstrene og få et indblik i, hvordan de arbejder med kundeoplevelser både online og i den fysiske butik. Og ja, det har noget med fisk at gøre…

Retail Connect Trendseminar

Hvornår?

maj 16 kl. 08:00 – kl. 11:30

Hvorhenne?

Moviehouse Rooftop
Tuborg Boulevard 10, Hellerup, 2900, Danmark

Parkering kan ske på gadeplan omkring eksperimentariet / Moviehouse eller i Q-Park parkeringskælder lige ved siden af.

Moviehouse ligger i samme bygning som Eksperimentariet, gå ind af indgangen til højre for eksperimentariet og tag elevatoren op til Moviehouse

OBS!

Der er begrænset pladser, og max 3 gratis pladser pr. medlemsvirksomhed, herefter koster det 750kr eks. moms for ekstra deltagere. Prisen for ikke-medlemmer er 1.995kr eks. moms

Tilmeldingen er bindende, og ved manglende afbud tillader vi os at tage et no-show-fee på 450,00 kr.

Ved tilmelding gives der tilladelse til at der må tages billeder, som må bruges til markedsføring samt at deltagerlisten må deles ved seminaret.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
Partnere

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i de nyeste trends og tendenser indenfor retail samt de bedste tilbud på konferencer, studieture, trendudgivelser og brancherapporter.

  0
   0
   Se kurv
   Din kurv tomRetur til shop