Skip to main content

Retail Connect Trendseminar

maj 23 kl. 13:00 – kl. 16:00

TRENDSEMINAR

Velkommen til årets Trendseminar i København. Vi glæder os til at byde vores deltagere velkommen til et par timer med fuld fokus på de trends og tendenser der påvirker retailbranchen anno 2024. 

Trends og Tendenser ’24

Kom med til vores trendseminar og bliv på bare få timer opdateret på alt det nye, når vi har samlet en maggiterning af det du skal vide om retailbranchen anno 2024. du får indblik i:

# De mest toneangivende retail trends. Vi giver dig et overblik over de retail trends og tendenser kommer til at præge branchen i fremtiden. Find ud af hvilke muligheder der er for at udvikle din nuværende forretning, når vi præsenterer dig for fremtidens tendenser.

# Best practice cases: Alle trends vil blive krydret med masser af best practise cases fra hele verden, så du kan blive inspireret af hvad andre allerede har gjort.

# Retailerundersøgelsen 2024: Vi præsenterer dig for vores store årlige retailerundersøgelse. Vi har spurgt beslutningstagerne i retail om hvad deres forventninger er til  2024, hvor de vil investere, hvad deres fokusområder er og meget mere og vi kan allerede nu godt afsløre at der er sket en del siden sidste år.

# Udviklingen i dansk retail: Med udgangspunkt i data fra over 300 retail kæder fordelt på over 25 brancher i Danmark tegner vi et grundigt indblik i den strukturelle udvikling i hele branchen. Hvilke brancher går frem? Hvilke brancher går tilbage og hvem er årets højdespringer? Hvem klarer sig godt i udlandet og hvordan går det med de udenlandske kæder i Danmark.

Case: Sidst men bestemt ikke mindst er der en inspirerende retailer, som allerede nu arbejder med en af de spændende trends, så spænd hjelmen, der er masser af ny viden at hente.  

Efter trendseminaret kan bogen Kæder i Dansk Detailhandel downloades, hvor du finder alt ovenstående samt meget mere viden.

Retail Connect Trendseminar

Hvornår?

maj 23 kl. 13:00 – kl. 16:00

Hvorhenne?
{venue:name}
{venue_address}

Der er en stor parkeringsplads kun 150meter fra indgangen

OBS!

Der er begrænset pladser, og max 3 gratis pladser pr. virksomhed, men kun 750kr for ekstra deltagere

Tilmeldingen er bindende, og ved manglende afbud tillader vi os at tage et no-show-fee på 450,00 kr.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Trendseminar Medlem
Kun for medlemmer
0,00 kr.
Ubegrænset
Trendseminar Øvrige
ikke-medlem af Retail Institute
1.995,00 kr.
Ubegrænset
Partnere

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i de nyeste trends og tendenser indenfor retail samt de bedste tilbud på konferencer, studieture, trendudgivelser og brancherapporter.

  0
   0
   Se kurv
   Din kurv tomRetur til shop