Skip to main content

Retail Connect medlems- og netværksmøde

september 26 kl. 08:00 – kl. 10:30

Kinas innovative løsninger: Nøglen til fremtidens retail?

Hvad er det, de kan, som vi ikke kan? Hvor langt fremme er de? Hvad gør de i retail, som vi kan lære af? Hvorfor er de klogere og hurtigere end alle andre? Hvordan lader vi os nemmest inspirere af deres Tech udvikling? Er de mere end bare Shein og Temu?

Der findes ingen dumme spørgsmål, når det kommer til Kina, men der findes til gengæld mange spørgsmål, og dem kan du få svar på til vores Retail connect-møde den 26. september, hvor vi netop sætter fokus på Kina.

Til dette Retail Connect medlems- og netværksmøde kan du glæde dig til: 

 • Indsigt i Kinas teknologi og digitale forretningsmodeller
 • Indblik i Kinas grønne transformation
 • Udvikling og inspiration fra et af de mest førende og innovative lande i verden
 • Netværk blandt ligesindede

Indsigt fra China Experience

”Vi er generelt meget core-centreret i europæiske virksomheder, hvor vi ønsker at blive rigtig, rigtig gode til noget og fokusere på det. Kineserne har en strategi om at brede sig og sprede sig for at risikominimere. Fordi hvis der er noget, der ikke går godt, så er der sikkert noget andet, der gør det.”

Ordene stammer fra Founder og CEO i China Experience, Peter Lisbygd, som vi har inviteret til at dele ud af sin store viden om Kina og alt det, kineserne kan. Peter har arbejdet med Kina i snart 20 år, hvor han flyttede til Shanghai og startede sin virksomhed, og han forstår om nogen de kinesiske forhold, og hvordan Kina former nye dynamikker både i Asien, men så sandeligt også i resten af verden.

Peter har ekstra fokus på teknologi, nye digitale forretningsmodeller og Kinas grønne transformation. Og så vil han helt sikkert også give jer viden om Kina, som forhåbentligt vil sætte tankerne i gang og gøre jer i stand til nemmere at navigere og udvikle fremtidens forretning.

Retail Connect Medlems- og Netværksmøde

Kinas innovative løsninger: Nøglen til fremtidens retail?

Hvornår?

september 26 kl. 08:00 – kl. 10:30

Hvorhenne?

Moviehouse Rooftop
Tuborg Boulevard 10, Hellerup, 2900, Danmark

Parkering kan ske på gadeplan omkring eksperimentariet / Moviehouse eller i Q-Park parkeringskælder lige ved siden af.

Moviehouse ligger i samme bygning som Eksperimentariet, gå ind af indgangen til højre for eksperimentariet og tag elevatoren op til Moviehouse

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Medlemmer
0,00 kr.
Ubegrænset

OBS!

Der er begrænset pladser, og max 3 gratis pladser pr. virksomhed, men kun 750kr for ekstra deltagere

Tilmeldingen er bindende, og ved manglende afbud tillader vi os at tage et no-show-fee på 450,00 kr.

Partnere

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i de nyeste trends og tendenser indenfor retail samt de bedste tilbud på konferencer, studieture, trendudgivelser og brancherapporter.

  0
   0
   Se kurv
   Din kurv tomRetur til shop