Skip to main content

Retail Connect medlems- og netværksmøde

februar 8 kl. 08:00 – kl. 10:30

RETAIL CONNECT

Det er årets første Retail Connect, og vi glæder os til endnu et år med informative medlems- og netværksmøder.  Dette Retail Connect møde omhandler Retail Media.

Hvad er RETAIL MEDIA?

Retail media er en bred betegnelse for den praksis at retailers, både online eller fysiske, tager sig betalt for at promovere visse leverandører eller produkter frem for andre.

Retail Media dækker over de salgspromoverende håndtag, som retailers udbyder til leverandørerne mhp at vækste salget. Online retailers tiltrækker reklameomsætning fra leverandører af flere grunde udover salg, herunder målrettet annoncering til en specifik målgruppe, muligheden for at påvirke købsbeslutninger på det afgørende tidspunkt og indsamling af værdifulde data om forbrugeradfærd for at optimere kampagner.

GLÆD DIG TIL

Et par inspirerende og indsigtsfulde timer i godt selskab. Her har du mulighed for at invitere dine kollegaer med til et spændende morgenprogram, hvor du kan netværke med andre ligesindede og få:

 • Indblik i fremtidens Retail Media
 • Best Practice
 • Konkrete råd til retailers, der gerne vil øge omsætningen fra Retail Media
 • Indlæg fra Matas om Retail Medias betydning ift. forretning og leverandørpartnerskab

Glæd dig til høre hvordan Matas har skabt stor succes med Retail Media, når Head of Digital Sales & Marketing – Peter Hestbæk indtager spotlightet til dette første Retail Connect møde.

RETAIL MEDIA

Hvornår?

februar 8 kl. 08:00 – kl. 10:30

Hvorhenne?
Moviehouse Rooftop
Tuborg Boulevard 10, Hellerup, 2900, Danmark

Parkering kan ske på gadeplan omkring eksperimentariet / Moviehouse eller i Q-Park parkeringskælder lige ved siden af.

Moviehouse ligger i samme bygning som Eksperimentariet, gå ind af indgangen til højre for eksperimentariet og tag elevatoren op til Moviehouse

OBS!

Der er begrænset pladser, og max 3 gratis pladser pr. virksomhed

Tilmeldingen er bindende, og ved manglende afbud tillader vi os at tage et no-show-fee på 450,00 kr.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i de nyeste trends og tendenser indenfor retail samt de bedste tilbud på konferencer, studieture, trendudgivelser og brancherapporter.

Partnere
  0
   0
   Se kurv
   Din kurv tomRetur til shop