Skip to main content

FOREDRAG: 10 Thought Starters

I et evigt ændret retail landskab, skal man konstant tilpasse sig kundernes høje forventninger, udefrakommende ændringer og ikke mindst konstant afsøge nye muligheder, der kan forbedre, effektivisere og fremtidssikre sin forretning. Men hvilke ting der er vigtigst både her og nu og på længere sigt kan godt være svært at have øje for, når man i dagligdagen skal have blikket stift rettet på driften.

I dette foredrag får du indblik i 10 områder, som du bør have på radaren hvis du vil vinde i fremtidens retail. Hver af de 10 områder er udvalgt efter, at de alle indeholder nye muligheder for en bedre forretning enten ved at give dig indblik i de nyeste krav fra kunder, gennem nye revenue streams, der kan implementeres i den eksisterende eller gennem ny teknologi, som hjælper med at effektiviserer driften.

Vores direktør Dorte Wimmer tager jer igennem de 10 thought starters og krydrer dem med best practice cases fra de bedste koncepter, som hun selv har besøgt. Efter indlægget er der masser af nye input og indsigter klar til at tage med i udviklingen af netop jeres forretning.

Foredraget afholdes af direktør Dorte Wimmer og er tilgængeligt fra februar 2024.

Book og hør mere på: dw@retailinstitute.dk

KONTAKT

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 40 32 98 10.

0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop