Infografik: Kæder i dansk detailhandel gør comeback

Infografik: Kæder i dansk detailhandel gør comeback

2020 blev samlet set et overraskende godt år for dansk detailhandel på trods af nedlukninger, restriktioner og usikkerhed. E-handelen har naturligt boomet, men danskerne har også vist, at den fysiske butik fortsat har sin berettigelse ovenpå et år, hvor forbrugerne er blevet ekstremt online-vante, og mange kæder står styrket ovenpå krisen med et forstærket omnichannel-fokus. Vi har netop udgivet bogen “Kæder i Dansk Detailhandel 2021”, som gør dig klogere på udviklingen i dansk detailhandel. Herunder giver vi dig overblik over udvalgte, væsentlige facts!

Er du medlem? Download hele bogen gratis

Som noget nyt kan du som medlem af Retail Institute downloade hele bogen Kæder i Dansk Detailhandel helt gratis i vores Vidensbank her.

Bogen giver dig et overblik over udviklingen i detailhandlen gennem nøgletal ift. omsætningsudvikling, butiksantal og profiler af over 300 kæder. Dertil kan du dykke ned i bogens trendbrief, der opridser de nye og vigtigste forbruger- og markedstendenser.

Er du ikke medlem endnu?
Køb bogen her eller læs mere om medlemskabet her. Du kan også kontakte vores director Dorte Wimmer for at høre nærmere om medlemsskabet.

Download bogen gratis i Vidensbanken

Som medlem, kan du som noget nyt downloade hele bogen gratis i vores Vidensbank.

Få fingrene i bogen – og meget andet – med et medlemskab af Retail Institute Scandinavia.

Du kan også læse mere om og købe bogen her.


Kategorier:
, , , , , , , , , , , , ,